Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Mi történt a Class FM lekapcsolása óta eltelt egy évben?

2016 végére, a Class FM lekapcsolása miatt vákuum alakult ki a rádiós piacon, mind a hallgatottságot, mind a hirdetési büdzsét tekintve. A Class FM napi szinten szűk 2,5 millió embert ért el a TNS Hoffmann-Mediameter (ma már Kantar Hoffmann-Mediameter) konzorcium mérése szerint, a csatorna pedig körülbelül 2,5-3 milliárd forint hirdetési bevételhez jutott 2016-ban. Erős emberek és agresszív terjeszkedés a rádiós piacon 2017-ben.

Publikálás ideje: 2017.11.20.

A Class FM tulajdonosa beperelte a Médiatanácsot

Az Index birtokába került dokumentumok szerint tegnap reggel 8-kor az Advenio ZRT beperelte a Médiatanácsot, és a bíróságon szeretné elérni, hogy az országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázatként emlegetett pályázatot azonnali hatállyal visszavonják, mert az több pontban is megsérti a Médiatörvényt.

Publikálás ideje: 2017.11.17.

McNutt és egy Vajna-közeli cég mennek az országos kereskedelmi rádióért

Jól olvasod, Mészáros Lőrinc kimarad a buliból. A Class FM-es Michael McNutt ellenfele egy olyan cég, amit a Rádió 1 korábbi ügyvezetője irányít, és korábban Vajnáé volt.

Publikálás ideje: 2017.11.10.

Üzletileg egyre kevésbé vonzó az országos rádió, de politikailag annál inkább

A Class FM eltűnése óta megjelentek a konkurensek, így az országos kereskedelmi rádióval már nem lehet mérhetetlen pénzt csinálni. Ma adják le a pályázatokat.

Publikálás ideje: 2017.11.08.

2018-ban újra szólhat a rádió a Class FM helyén

Várhatóan a jövő év közepétől szólal meg újra az egykori Class FM frekvenciáján egy országos kereskedelmi rádió, a pályázatot a jövő hónapban írják ki, válaszolta a Világgazdaság kérdésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A pályázati felhívást várhatóan szeptember elején teszik közzé.

Publikálás ideje: 2017.08.24.

Mészárosé lehet hamarosan az utolsó szabad rádiós frekvencia is

A Magyar Nemzet információi szerint Mészáros Lőrinchez kerülhet az utolsó szabad rádiós frekvencia, ami az egykor Simicska Lajoshoz tartozó Class FM után maradt szabadon, írja a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Nevet váltott a Reggeli Show

Mint azt múlt héten megírtuk, pert vesztettek Sebestyén Balázsék a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ellen, és a bíróság ideiglenesen, azonnali hatállyal eltiltotta őket a Class FM által védjegyeztetett "Morning Show"-ra nagyon hasonlító "Reggeli Show" név- és logohasználatától.

Publikálás ideje: 2017.07.15.

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

A Class FM egykori hálózatát pályáztatják meg

Butaságokat hordott össze az újabban sűrűn “rémeket látó” balliberális sajtó az országos frekvenciapályázat kapcsán. Szó nincs arról, hogy kisebb frekvenciákat “kapargatna össze” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy országos frekvenciacsomaghoz - valójában a Class FM hálózatát pályáztatják meg, sőt, négy, eddig nem használt frekvenciával is kibővül a médiaszolgáltatási jogosultság.

Publikálás ideje: 2017.07.06.