Class FM legfrissebb hírei

Class FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Class FM-tulajdonos: Túl sok befektetést igényelt volna az Index

A tavaly Simicska Lajostól a Class FM-et felvásárló John Michael McNutt elmondta, miért nem ő vásárolta meg végül a legnagyobb magyar hírportált. Arról is beszélt, tulajdonképpen örül, hogy a Médiatanács elnémította az FM hullámsávon a rádióját.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Jamie Foxx ébresztette a Class FM hallgatóit

Na, ilyen sem volt még itthon, egy rádióban sem ébresztette a jónépet Golden Globe- és Oscar-díjas világsztár a reggeli műsorban. Hogy Jamie Foxxnak az miért jó, hogy hajnalban, ott üljön egy online rádióban a kis napszemüvegében és még dalra is fakadjon, azt nem tudom, de így volt, kép is van róla. Sőt, itt meg is lehet nézni az adást. Felkészül: Jennifer Lawrence?

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Ők lesznek a Morning Show új műsorvezetői

Szerda délelőtt online sajtótájékoztatót tartott a Class FM, melynek keretében bumutatták az április 20-án induló Morning Show új műsorvezetőit.

Publikálás ideje: 2017.04.19.

Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Besokallt Norah Jones-tól Argyelán Kriszta

Mint minden héten, ezúttal is egy-egy ismert közéleti személyiséget vitt el autózni Garami Gábor a Class FM népszerű videoblogjában. A legutóbbi adásokban a műsorvezető két rádiós kollégája Argyelán Kriszta és DJ Whiteboy voltak a Class Utasok. Kriszta többek között elárulta, miért nem engedték szülei, hogy autót vezessen, és miért nem pisszeg soha a moziban, Whiteboy pedig elmesélte, mi idegesíti a legjobban a klubokban, ahol zenél.

Publikálás ideje: 2017.02.06.

RSH portfólió átalakult

A Class FM megszűnésével nem csak a piac, de a hallgatottsági szokások is átalakultak.

Publikálás ideje: 2017.01.31.

Felfüggesztették a Class FM frekvenciaperét

A médiatörvény szerint a frekvenciaszerződés lejárta előtt legalább tizennégy hónappal kell a műsorszolgáltatónak beadnia a meghosszabbítás iránti igényét, a hatóság pedig e határidő lejárta után tíz hónapig nem dönthet erről – került elő sokadszorra ez a különleges eljárási szabály a Class FM-et üzemeltető Advenio Zrt. és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közötti közigazgatási perben, amelyet előbbi azért indított, mert utóbbi szerinte jogellenesen nem hosszabbította meg a rádiófrekvencia-jogosultságát.

Publikálás ideje: 2017.01.26.

Sikerrel zárta decemberi kitelepülését a Class FM

Naponta közel 6000-en korcsolyáztak a népszerű műsorvezetők társaságában, akik a hallgatók legkedveltebb dalkívánságait is teljesítették.

Publikálás ideje: 2017.01.16.

A Rádió 1 a leghallgatottabb kereskedelmi rádió

A TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium 2016. november 21. és december 16. között (a Class FM országos kereskedelmi rádió megszűnését követően) 5 541 fős országos mintán végzett telefonos, rádiós kutatása alapján a Rádió 1-et a teljes mért népességben (15 évesek és idősebbek) naponta átlagosan 738 000 fő hallgatja, ezzel a kereskedelmi csatornák között piacvezető. A Rádió 1 közleménye.

Publikálás ideje: 2017.01.13.

Piacvezető kereskedelmi csatorna a Rádió 1

A TNS-Hoffmann - Mediameter konzorcium közlése alapján a hallgatottsági eredményekből megállapítható, hogy a Class FM analóg sugárzásánakmegszűnése érdemben nem hatott a teljes napi rádióhallgatásra.

Publikálás ideje: 2017.01.13.