Dankó Rádió legfrissebb hírei

Dankó Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Öt éves a Dankó Rádió

A Dankó Rádió indulásának ötödik évfordulóját ünnepelték péntek este Budapesten, a Várkert Bazárban.

Publikálás ideje: 2017.12.23.

Öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió adóhálózata

A Duna-Tisza közén és a Balatonnál is javulni fog a lefedettség. Az MTVA kezdeményezésére öt új frekvenciával bővül a Dankó Rádió országos adóhálózata – közölte csütörtök délután a Médiatanács. Az ötödik születésnapját ünneplő rádió hamarosan Baja (92.2 MHz), Keszthely (104.3 MHz), Révfülöp (91.0 MHz), Tiszafüred (105.2 MHz) és Nagymaros (93.1 MHz) vételkörzetében is jó minőségben fog szólni.

Publikálás ideje: 2017.12.21.

Tovább bővül a Dankó Rádió adáskörzete

Hamarosan már Békéscsabán és Orosházán is kiváló minőségben szól a nótát, operettet és népzenét sugárzó közszolgálati Dankó Rádió - két új frekvenciát használhatnak a Médiatanács döntése alapján. Emellett felkerül a MinDig TV-re a Nemzetiségi és a Parlamenti Rádió is.

Publikálás ideje: 2015.06.25.

Lassan beindul a DAB+ sugárzás

Még nem tudni mikor, de hazánkban is lesz digitális rádiós átállás. Vasárnaptól már hivatalos üzemben sugározhatja a közrádiókat az Antenna Hungária, felkerülhet a Dankó Rádió is, és az országos hálózat kiépítését is elkezdték megtervezni. Csakhogy a digitális rádiózás a világ szinte minden táján döcög.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Minisztériumi elismerést kapott a Dankó Rádió

A honvédelmi tárca elismerését vehette át a Dankó Rádió január 26-án, hétfőn a magyar katonazenei kultúra népszerűsítése és terjesztése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Publikálás ideje: 2015.01.29.

Jobb minőségben szól a Dankó Rádió

Nyíregyházán is elindult a nótacsatorna FM adása, de maradtak középhullámon is. A rádió mostantól az FM 107.4-en fogható jó minőségben a szabolcsi megyeszékhelyen és 30-40 kilométeres körzetében.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.