GiGaRádió - Online Rádió

(Szavazatok:36, Átlag:4.4)
A rádió jelenleg nem üzemel vagy megszűnt!
Az online rádióadás automatikusan elindul néhány másodperc után. Kérlek, ha az online rádiós lejátszó leállna, akkor nyomj a szünet gombra majd újra a play gombra. A rádióadásokat online mobiltelefonon keresztül is tudod hallgatni.
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon nekünk, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha pedig egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
Sajnos a GiGaRádió csapata lekapcsolja a mikrofonokat, leteszi a füleseket, elhalkulnak a legjobb dalok napjainkból és az elmúlt évtizedekből. A rádió 2016 december 1-el elhallgatott.
További Rádiók

GiGaRádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Online GiGaRádióról

Hallgasd online a GiGaRádiót, mely egy 7/24-órás non-profit rádióadó, ami 2011. április 1-én alakult. A rádió a világhálón jelen lévő tanuló korosztályt hivatott megcélozni az általános iskolától az egyetemig bezárólag, de a statisztikák szerint jóval szélesebb korosztály hallgatja, mivel minden korosztály számára nyitva áll a kapu.
Műsorvezető kollégák közt találhatóak profi és kezdő rádiósok is. Korosztályra való tekintettel pedig széles a szórás, ezzel teremtve széleskörű és változatos hangzásvilágot. Köszönhetően a lelkes kis csapatuknak, akik szabadidejüket nem sajnálva ügyködnek. Ennek köszönhetően a rádió és vele együtt a weboldaluk is folyamatos fejlődik.
A zenei felhozatal szintén változatos, így igyekeznek minden igényt kielégíteni. A rádió műsorai rendre felépített, tematikus műsorok, melyek közt szerepel magazinműsor, interaktív hallgatókkal közös játékokra épülő műsor, illetve a hétvégi bulira hangolódó műsor is megtalálható. E mellett pedig kedveskednek a rock zene szerelmeseinek is két különböző műsorban, valamint a magyar mulatós zenéket kedvelők is megtalálhatják kedvencünket a rádiónál. Természetesen kívánságműsorok is színesítik a rádió műsorait, így a hallgató is kiveheti részét a zenei szerkesztésben.
E mellett számos hazai, és külföldi zenei partnerük is van, melyekkel rendkívül jó kapcsolatot ápolunk, így a zenéik nagy részét a megjelenés után pár nappal megkapják, így folyamatosan bővül a GiGaRádió zenei felhozatala is.

GiGaRádió szlogenje: Napjaink és az elmúlt évtizedek legjobb slágerei

Elérhetőségek

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Milyen dal szólt?26

Chat