Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Túszdráma a holland 3FM-nél

Késsel megfenyegette, majd túszul ejtette a 3FM egyik munkatársát egy férfi csütörtökön a hollandiai Hilversumban, a közszolgálati rádió stúdióinak otthont adó épületben. Egy közel másfél órás rendőrségi műveletet követően a túsz sértetlenül kiszabadult, a túszejtőt pedig letartóztatták.

Publikálás ideje: 2017.08.18.

Tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

Tehetségkutatóval keres új munkatársakat a közszolgálati média kulturális rádiója. A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Publikálás ideje: 2017.08.15.

Fejcsere a RADIOSITE.HU-nál

10 év után leköszön a RADIOSITE.HU alapító-főszerkesztője, Gálosi Szabolcs, és helyét Huszár Dávid, fiatal rádiós szakember veszi át. A folytatás és további építkezés elkerülhetetlen, hiszen a kis költségvetésű, non-profit jellegű szakmai oldal havi 35-40.000 egyedi látogatót ér el éves átlagban.

Publikálás ideje: 2017.08.13.

Újabb rekordot döntött a 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM szárnyalása a nyári időszakban sem áll meg, hiszen a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján ismét sikerült egyéni rekordot dönteni a rendkívül magas, 615 ezer fős közönség elérésével Kantar-Hoffmann/Mediameter legfrissebb adatai alapján, a 15 év feletti lakosság körében, országosan. Budapesti regionális rádióként való működése ellenére kiemelkedő igény mutatkozik a teljes lakosság körében a csatorna különleges, '80-as, '90-es évek zenéit sugárzó tematikájára, így szilárd helye van az ország meghatározó rádiói között.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Publikálás ideje: 2017.08.03.

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Mészárosé lehet hamarosan az utolsó szabad rádiós frekvencia is

A Magyar Nemzet információi szerint Mészáros Lőrinchez kerülhet az utolsó szabad rádiós frekvencia, ami az egykor Simicska Lajoshoz tartozó Class FM után maradt szabadon, írja a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Focikapus lehet Abaházi Csaba fia

Tehetséges kapusnak tartják Abaházi Csaba, a 103,9 Sláger FM műsorvezetője nagyobbik fiát, Rómeót.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

Publikálás ideje: 2017.08.01.