Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Egységes arculatot kapott a Radioplayer

Az online rádiós platformot egyre több ország használja.

Publikálás ideje: 2017.12.14.

Ma ülésezik a HEROE

Rendes, éves közgyűlését tartja ma Budapesten a A Helyi Rádiók Országos Egyesülete. Az egyesület tagrádiói a Katolikus Pedagógiai Intézetben találkoznak, ahol a médiahatóság képviselői tájékoztatják a HEROE tagjait a médiapiac aktuális helyzetéről, valamint az elkövetkezendő két év médiapolitikai lehetőségeiről – írják hivatalos Facebook felületükön.

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Karácsonyi dekorációkat díjaz a Szentendrei Médiaközpont

A feldíszített otthonukat kell megmutatniuk a hallgatóknak. Az eredményhirdetésre december 21-én kerül sor a Rádió Szentendre Vekker című reggeli műsorában.

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Az utolsó országos FM adókat is lekapcsolta Norvégia

Amíg Lettországban befejezték a digitális földfelszíni sugárzást, addig Norvégiában kalózok foglalták el a lekapcsolt FM frekvenciákat. Ahány ország, annyiféle fejlettségi szint jellemzi a DAB+ formátumot a kontinensen. Sok helyen, így hazánkban is megrekedt a tesztelés fázisában, de Lettországban például már nem is lesz sokkal előrébb.

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Médianapló - A Klubrádióból lehet-e átigazolni a Hír TV-be?

Ritkán nézek reggeli műsorokat, de ma rácsodálkoztam a Reggeli járatra. Lampé Ágnes tűnt fel a képernyőn. A szőke, finoman öltözködő, kulturáltan beszélő, rokonszenves újságírónőt még Debrecenből ismerem. A híres orvoscsalád sarja, professzor nagyapja vasárnap délelőttönként megjelent a Bem téri…

Publikálás ideje: 2017.12.13.

FM rádiót kapnak a Teslák


Publikálás ideje: 2017.12.12.

A CBS rádiós részlege is megjelenik a podcast térben

A világ egyik vezető on-demand audio szolgáltatója az Omny Studio bejelentette, hogy megegyeztek a CBS rádiós hálózatával. Így az Egyesült Államok egyik legnagyobb rádiós műsorszolgáltatójának számító konszern használhatja az előremutató podcast eszközöket, a hozzájuk kapcsolt analitikát és a közösségi médiás megjelenéseket segítő megosztási eszközöket.

Publikálás ideje: 2017.12.12.

Kétszer ennyit hallhatja Jáksó László mûsorát

Megújul a 103.9 Sláger FM hétvégi műsora a Sláger Hétvége. Péter Petra csatlakozik a csapathoz, így mostantól minden hétvégén délelőtt 10 és délután 16 óra között a Sláger Hétvége háziasszonyaként várja hallgatóit.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Egész hetes kitelepüléssel ünnepel az Aktív Rádió

22. születésnapját ünnepli a héten a szolnoki Aktív Rádió, amely ennek alkalmából reggel 6-től este 7-ig a Pelikán Bevásárlóközpontban található látványstúdióba költözött ki.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Megújul a Sláger Hétvége

Péter Petra és Náksi Attila csatlakozik a rádióhoz. A változtatásokra többek között azért lehetett szükség, mert Nyerges Izabella, a Sláger Hétvége eddigi műsorvezetője korábban felmondott a rádiónál.

Publikálás ideje: 2017.12.11.