Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Magyarországon is mindenki jól ismeri a Don’t Be So Shy c. dalt, amely eredetileg Imany dala volt és remixként, de lényegében újrahangszerelve tette slágerré az orosz Filatov & Karas páros. Ezt a dallamot az is ismeri, aki egyáltalán nem keresi a modern tánczenét, hiszen tavaly óta szinte naponta hallja az ember valahol. Így van ez Kanadától Új-Zélandig, Chilétől Japánig. Dmitriy Filatov és Alexey Osokin párosa néhány nappal ezelőtt Budapesten lépett fel, de csak Thuróczy Richardnak adott exkluzív interjút.

A helyzet annak is köszönhető, hogy a műsorvezető Oroszországban is megfordult már több kereskedelmi rádiónál, miként popdalokat is készít a gigantikus posztszovjet piac számos zenészével közösen.

Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Az orosz DJ-páros a Szintén Zenészben többek között azt is elmesélte, hogy min múlik a nemzetközi siker, hogyan lehet eljutni Kelet-Európából a világ valamennyi országába egy-egy jól sikerült dallal vagy ötlettel. A magukról nagyon szerényen beszélő lemezlovasok és producerek elmesélték, hogyan jelent meg körülöttük egycsapásra megannyi, magát menedzsernek kiadó személy, akik mind egy szálig azt állították, hogy velük még a jelenleginél is sikeresebbek lehetnének.

Az orosz nyelven készült interjú szinkronizálva, kedden este 20:00-tól kerül adásba a Lánchíd Rádióban. A beszélgetésből az is kiderül, hogyan viszonyulnak egy-egy régi sláger és előadó idősödő rajongói egy újkori feldolgozáshoz, miként arról is szó lesz, hogy Filatovnak és Karasnak miért nincs szüksége menedzserre. A műsor adás után visszahallgatható lesz a Lánchíd Rádió oldalán.

A Szintén Zenész c. műsor éppen 1 éve szól a 10 éves Lánchíd Rádión, a szerkesztő-műsorvezető Thuróczy Richard pedig hétről-hétre bemutatja egy-egy tapasztalt előadó, dalszerző, menedzser vagy éppen zeneipari szakember tapasztalatait annak érdekében, hogy talán egy-egy beszélgetés hatására megmozduljon valami a magyar könnyűzeneiparban és végre Magyarországnak is legyen gazdasági értelemben valóban sikeres könnyűzenei exportcikke.

Az elkövetkező műsorok vendégeiről mindig friss információkat lehet találni Thuróczy Richard hivatalos Facebook-oldalán és Instagram-oldalán is.


(RADIOSITE.HU, fotó: Instagram)

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz