Tovább szólhat a győri Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Jól halad az esztergomi frekvenciapályázat, nyertest nyilvánítottak Győrben, és székesfehérvári, tatabányai, illetve miskolci pályázatok előkészítéséről döntött a héten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

A Médiatanács az Esztergom 98,1 MHz helyi kereskedelmi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására beérkezett pályázati ajánlatok alaki vizsgálata – és a hiánypótlások – után pályázati nyilvántartásba vette az FW Befektetési Kft.-t, a Turul Média Kft.-t (Forrás Rádió) és a Hold Reklám Kft.-t (Kék Duna Rádió).

A Győr 103,1 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia – amelyen a jelenleg sugárzó BMC Rádió jogosultsága, a 103,1 Rádió 1 május 16-ig szól – pályázatán a Médiatanács a Lajta Rádió Kft.-t állapította meg nyertesnek. A médiaszolgáltató elődjéhez hasonlóan a Rádió 1 budapesti adásával hálózatba kapcsolódóan nyújtja majd médiaszolgáltatását. A pályázaton eredetileg két médiaszolgáltató indult, de a Turul Média Kft.-t alaki érvénytelenségre hivatkozva ki kellett zárni az eljárásból, amely ellen a pályázó nem kért jogorvoslatot.

Heti ülésén a Médiatanács határozott arról is, hogy a Miskolc 103,0 MHz körzeti közösségi, továbbá a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Tatabánya 96,7 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvenciák hasznosítását célzó pályázati felhívások tervezetét közzéteszi, a dokumentumok 10 munkanapon belül olvashatók lesznek az NMHH Médiatanácsának honlapján.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz