Bővül a Rádió 1 hálózata

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Június 1-jétől már Debrecenben is Sebestyén Balázs és csapata ébreszti a hallgatók nagy részét, és persze érkeznek az igazi mai slágerek is a jelenleg a Debrecen Rádió által használt 95.0 MHz-re.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. közleménye szerint a debreceniek nem maradnak helyi információk nélkül, reggelente a többi Rádió 1 frekvenciához hasonlóan félóránként a legfontosabb helyi hírekkel jelentkezik a rádió, délelőtt 10 és 12 óra között pedig a jól megszokott helyi műsorok és műsorvezetők várják a hallgatókat játékokkal, hírekkel, információkkal, programajánlatokkal.

Az együttműködés kölcsönösen előnyös mind a Rádió 1, mind a Debrecen Rádió üzemeltetője számára. A Rádió 1 a debreceniek egyik kedvenc adójára költözhet, míg a debreceni rádió országosan ismert és minőségi műsorokat sugározhat hallgatóinak - olvasható a közleményben.

Bővül a Rádió 1 hálózata


A Rádió 1 hálózata ezzel 11 tagúra bővül, elérhető lesz Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Győrött, a Balatonnál, Szekszárdon, Pakson, Dunaföldváron, Baján és Hevesen is.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz