Országos körútba kezd a Petőfi

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Körülbelül egy év alatt érték el, hogy a Petőfit kétmillióan hallgassák - mondta Pető Zoltán csatornaigazgató szombat reggel az M1 aktuális csatornán, kiemelve, hogy ezzel a Petőfi a leghallgatottabb országos zenei csatorna.

A műsorok sikerének titkát az igazgató abban látja, hogy a hallgatók "bioritmusához" igazítják a napirendet. "Azt gondolom, hogy a Petőfi Rádió sikere abban is rejlik, hogy az elmúlt egy év alatt közel fél ezer új magyar könnyűzenei alkotást mutattunk be, ami azt gondolom, hogy a magyar piacon egyedülálló" - mondta Pető, megjegyezve: ezzel 150 előadó és együttes kapott első alkalmat a rádiós bemutatkozásra.

Országos körútba kezd a Petőfi

Bejelentette, országos körútba kezdenek, hogy megköszönjék a hallgatók bizalmát; a Tavaszi Hajtás elnevezésű akció már tavaly is nagyon sikeres volt.

A körút alatt ellátogatnak az ország minden szegletébe, kistelepülésekre és nagyvárosokba, ahol közönségtalálkozókat és koncerteket tartanak. Egy nyereményakció is kapcsolódik az akcióhoz: egymillió forintot nyerhetnek azok, akik jelentkeznek a játékra - mondta Pető Zoltán.


(MTI)

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz