Ismét segített a Music FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Szívtelen csaló áldozatául esett egy vidéki férfi, aki terhes feleségével és kislányával szeretett volna beköltözni egy budapesti albérletbe. A pórul járt apuka az Önindító stábjához fordult, a Music FM népes hallgatótábora pedig a segítségére sietett.

Vácról érkezett a fővárosba - a múlt hét közepén - várandós feleségével és kislányával az a fiatalember, aki Budapesten kapott munkát, ezért az egész családot felköltöztette, hogy egy albérletben kezdjenek új életet.

A bútorokkal felpakolt családot, megérkezvén a lakáshoz, egy ember várta, aki főbérlőként mutatkozott be, s rögtön el is kérte az első havi díjat és annak kétszeresét, mint kauciót. A gyanútlan fiatalember átadta a 240 ezer forintot, a „főbérlő”, akiről kiderült később, hogy a lakás albérlője volt, azonban lelépett.

A csúnyán átvert család helyzete, a kipakolt bútorokkal a lépcsőházban, teljesen kilátástalanná vált. Bár a ház lakói segítettek, beengedték például őket fürdeni, de az mégiscsak tarthatatlan, hogy lépcsőházban éjszakázzanak, a gyerekük onnan menjen iskolába. Pedig az első napokban ez történt, míg a hétvégén az apuka, végső elkeseredésében, a Music FM-hez írt egy kétségbeesett levelet.

Bochkorék a hétfő reggeli adásban azonnal hívták a családfőt, aki miután elmondta történetét, egy órán belül vagy félszáz ajánlatot kapott, majd sorjáztak a többi felajánlások. Sok pénz összegyűlt, ajánlottak fel bútorokat, gyermekruhát és lakhelyet is, olyannyira, hogy az Önindító reggeli adását követő délutánon, már új albérletbe is költözött a fiatal pár és a kislány.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz