A rádió működik!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Összefogtak a legnagyobb szlovák rádiók.

Egyedülálló kezdeményezést indítottak Szlovákia legnagyobb és leghallgatottabb adói, hogy javítsanak a rádiók megítélésén a hirdetők körében. A Rádio Funguje (A rádió működik) elnvezésű kampány arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a rádió továbbra is egy fontos felület, ami kihagyhatatlan a hirdetők és reklámügynökségek médiamixéből.

A rádió működik!
 
A kampány keretén belül nagyszabású felmérést készítettek a hallgatók, hirdetők és ügynökségek között, aminek eredményét a Rádio Rulezz konferencián összegezték. A kutatásból kiderült, hogy a rádióban hallott reklámokban bíznak meg leginkább az emberek, és ezeket tartják a legkevésbé zavarónak.

Az idén első alkalommal megtartott rendezvényen a résztvevők pozitív példákat hallhattak sikeres kampányokról és kreatív rádióreklámokról, továbbá külföldi szakemberek előadásaiból is tanulhattak.

Ahogy a kezdeményezés weboldala fogalmaz, a rádióreklám egy hatékony hirdetési forma, ami alacsony előállítási költségek mellett, de a kreativitásnak nem határt szabva képes kiemelkedő eredményeket elérni. A rádió társként funkciónál, ami átlendít a legnehezebb munkanapon, vagy épp ellenkezőleg, pihenés közben segít még jobban ellazulni – ehhez az élményhez a zenék és műsorvezetők mellett a megfelelően elkészített, kreatív hirdetések is hozzájárulhatnak.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz