Tavasszal frissül a BBC Radio 2 műsorrendje

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Jelentősen módosul a közszolgálati adó napi menete.

A tegnap bejelentett változásokkal új programok és sorozatok indulnak és frissítik a zenei arculatot is.

A legendás Simon Mayo Jo Whiley-val közösen egy kora esti műsort indít május 14-től, amely minden hétköznap jelentkezik 17:00-tól 20:00-ig. Mayo a BBC-nak ezt nyilatkozta: “Már több mint 20 éve ismerjük egymást, de soha nem vezettünk műsort együtt. És mivel meg kell hagyni Jo csodálatos, biztos vagyok benne, hogy minőségi időtöltés lesz.” Whiley ezt egészítette ki: “Jó móka lesz! A hallgatók fantasztikus zenére és beszélgetésekre számíthatnak, ráadásul új tehetségeket is szeretnénk bemutatni.”

A péntek erősödik az All Request Friday műsorával, – ami feltehetőleg egy kívánságműsor – és egy szintén legendás műsorvezető, Tony Blackburn vezette The Golden Hourrel. Ez utóbbi este 7 és 8 között hallható majd.

Pénteken jelentkezik 22:00-tól éjfélig a 80-as évek zenei anyagára kihegyezett Sounds Of The 80’s, amit Gary Davies vezet majd. Ő egyébként hosszú idő után tér vissza a rádiózáshoz.

Sara Cox is kap egy új műsort: minden hétfőn és kedden este 10-től éjfélig egy szórakoztató színházzal, filmekkel és zenével egyaránt foglalkozó show-t prezentál.

Éjféltől pedig egy új éjszakai műsor jelentkezik, minden hétköznap hajnal háromig kitolva az élő műsor határait. A műsorvezető itt OJ Borg lesz.

Lewis Carnie a rádió vezetője a változtatásokkal kapcsolatosan elmondta: “Ezek a frissítések a Radio 2 evolúciójának egy újabb szakaszát jelentik. “

Forrás: BBC

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz