Frissített műsorkínálatán a Sunshine FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A nyíregyházi rádió több új műsort is indít.

Január 15-től megújult műsorkínálattal szól a 99.4 Sunshine FM. A nem is olyan régen új stúdióba költöző rádió a hétköznapjain és a hétvégéin is frissített.

Hétfőtől-péntekig a megszokott rendben jelentkezik a díjnyertes Keltető című műsor, amelyet követ az immáron négy órássá duzzadó Juice Szabó Anitával.
A Sunshine Délután Váczy Zoltánnal 14 és 18 óra között hallható és újdonság, hogy a Halló c. kívánságműsor két órában jelentkezik 18 és 20 óra között.
Este nyolctól tízig a Halló csapata – Koltai Tamás és Bahlzack – marad, és egy két órás mixben zárja le a napot, műsorvezetéssel kiegészítve.

Hétvégén új toplista műsor jelentkezik Pavlovics “Pégé” Gergely vezetésével, aminek a helye ezentúl szombaton lesz 15 és 19 óra között. Ezt a Saturday Night néven futó interaktív buliműsor követi. Megújul továbbá a teljes szombat délelőtt: Földi Betti vezeti a megújult Sun City-t 10 és 15 óra között, és Greatest Hits néven egy, az elmúlt húsz évet összegző műsort fejlesztettek, amelyben a klasszikus dalokon túl, kultikus filmekről, könyvekről és sorozatokról is szó esik.

Vasárnap Zentai Edit oszlopos tagsága mellett Ricska Zsolt is műsort kap, aki eddig – és emellett is –  a rádió egyik hírszerkesztője. Az ő műsora vasárnap este 18 és 20 óra között hallható.

A programing megújulása további, folyamatos frissítéssel jár az elkövetkezendő napokban, hetekben, mind arculati, mind zenei elemekben, de nyomon követhető a helyi értékek még hangsúlyosabb szerepeltetésében is – közölte a rádió oldalunkkal.

Hír forrása: RADIOSITE

 

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz