Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

10 éves a Lakihegy Rádió

Egy évtizede szól hallgatóihoz a Lakihegy Rádió (FM 107), amely infrastruktúráját tekintve Pest megye legnagyobb rádiója.

Publikálás ideje: 2017.09.20.

Zalaegerszegen is megszólalhat a Rádió 1

Hamarosan ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata. Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója.

Publikálás ideje: 2017.09.18.

Átfáradtak a hirdetők az MTVA rádióadóihoz

Az MTVA-csatornák 60 százalékkal növelték reklámbevételeiket, az őket kezelő Radio Sales House is nagyot nőtt az első félévben.

Publikálás ideje: 2017.09.15.

Tovább szólhat a Helikon és a Fortuna

Három frekvenciajogosultság ideiglenes meghosszabbításáról döntött e heti ülésén a Médiatanács, és egy pályázatot is módosítottak.

Publikálás ideje: 2017.09.14.

Új országos kereskedelmi rádió indulhat jövőre

A Médiatanács véglegesítette az országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázatát. A következő évben akár háromra is nőhet az országos könnyűzenei csatornák száma.

Publikálás ideje: 2017.09.12.

A Petőfi Rádió is segített

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente és a Talpra magyar.

Publikálás ideje: 2017.09.11.

Hírekben erősít a 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM őszi megújulása tovább folytatódik, szeptember 11-től új, a hírterületért felelős szakemberrel bővül a rádió programcsapata.

Publikálás ideje: 2017.09.09.

Ismét segített a Music FM

Szívtelen csaló áldozatául esett egy vidéki férfi, aki terhes feleségével és kislányával szeretett volna beköltözni egy budapesti albérletbe. A pórul járt apuka az Önindító stábjához fordult, a Music FM népes hallgatótábora pedig a segítségére sietett.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Rádió 1: decembertől a Hajdúságban is

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, a Rádió 1 rövid időn belül Hajdúnánáson is megkezdheti a sugárzást. Időközben a csatornától megtudtuk, hogy nem csak Hajdúnánás, de a három másik hajdúsági frekvencia is el fog indulni idén decemberig.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Újabb frekvenciákkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést írt alá a szombathelyi Frisss FM-et üzemeltető Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft, így hamarosan Szombathelyen is szólhatnak az igazi mai slágerek. Rövid időn belül a hajdúnánási frekvencia is elindhulhat.

Publikálás ideje: 2017.09.07.