Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Felfüggesztetnék a Vajna-rádió és a Csaba Rádió összekapcsolódását

A békéscsabai Rádió 1-et működtető vállalkozás szerint aggályos lenne, ha a Vajna-féle Rádió 1 és a Csaba Rádió hálózatba kapcsolódása után a Csaba Rádió frekvenciáján is Rádió 1 néven szólna műsor.

Publikálás ideje: 2017.10.04.

200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

Hónapról hónapra dönti meg egyéni rekord hallgatottságát a 103.9 Sláger FM, január óta több, mint 200 ezer hallgatóval bővült a csatorna elérése, ami 31%-os növekedést eredményezett a sikeres rádió számára*. A 103.9 Sláger FM regionális adóként, országos elérésű csatornák versenytársaként az elmúlt hónapok intenzív program és marketing törekvései mentén eseménydús őszre készül. 

Publikálás ideje: 2017.10.04.

Műszaki fejlesztések a Jazzynél és a Klassziknál

Megújul Budapest két vezető prémium rádiójának teljes szerkesztő-, adáslebonyolító-, traffic-, CRM- és számlázó rendszere. A komplex szoftver csomagot az amerikai RCS Sound Software szállítja, melynek rádiós megoldásait világszerte használják a BBC-től a német Antenne csoportig.

Publikálás ideje: 2017.10.02.

Sarokba szorítja édesapját Szirota Jennifer a Rádió Som zenei műsorában

Ha valaki a Rádió Som hétfői zenei műsorában egy kellemes karácsonyi hangulatú, kandalló előtt teázgatós, szeretetteljes apa-lánya beszélgetést vár, az bizony csalódni fog.

Publikálás ideje: 2017.09.30.

Rádió 1: hamarosan Békéscsabán is

Rövid időn belül újabb város csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához, a tervek szerint hamarosan a békéscsabai hallgatók is az ország legnagyobb kereskedelmi rádiójának műsorait, azonban nem a Radio Plus Kft. által megnyert 88.9 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.09.29.

Három frekvenciáról döntött a Médiatanács

Két dunántúli és egy északkelet-magyarországi frekvencia pályázatával kapcsolatban hozott döntéseket a Médiatanács e heti ülésén.

Publikálás ideje: 2017.09.28.

Vezetőket újított a Music Fm

Rátkai Mihály marketing- és promóciós vezetőként a 89.5 Music Fm csapatához igazolt. További változások is történtek a csatorna vezetésében: Csepregi Mária immár kereskedelmi vezetőként irányítja a rádió sales csapatát, míg a Music Killers főszerkesztője, Juhász Gergely zenei vezetőként dolgozik tovább a csatornánál.

Publikálás ideje: 2017.09.27.

Szakemberekkel erősít a 89.5 Music FM

Tapasztalt szakemberekkel erősítette meg csapatát a 89.5 Music FM. Rátkai Mihály marketing és promóciós, Csepregi Mária kereskedelmi, Juhsáz Gergely pedig zenei vezetőként dolgozik tovább a csatornánál.

Publikálás ideje: 2017.09.27.

Újabb célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1

Újabb kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1. A 15-59-es korosztályban országosan a hallgatottsági lista élén áll a legnagyobb kereskedelmi rádió, a legfrissebb mérések szerint a hallgatók száma mára napi 1.346.000 főre emelkedett.

Publikálás ideje: 2017.09.26.

Egy cég pályázott a budapesti 101.6-ra

Több rádiós frekvenciapályázattal kapcsolatban történtek előrelépések az elmúlt időszakban.

Publikálás ideje: 2017.09.23.