Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Élő koncert, kényelmesen a nappaliból

Az Antenna Hungária, a Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar együttműködésének jóvoltából bárki élőben követheti a Müpában 2017. május 1-jén megrendezésre kerülő Klasszikus Kedvencek koncertsorozat „Italia Bella” előadását – az ünnepre való tekintettel ingyenesen.

Publikálás ideje: 2017.04.27.

Fiala a Civil Rádiónál folytatja?

A Kontra Hírügynökség értesülései szerint Fiala János megállapodott a Civil Rádióval, így újra hallható lesz az ikonikus KeljFelJancsi! című műsor.

Publikálás ideje: 2017.04.27.

Ákos volt a Sláger Reggel vendége

Szerdán a Sláger Reggel vendége volt Ákos, aki Vágó Pirosnak és Abaházi Csabának elárulta, hogy hol és mikor ünnepli 50. születésnapját és pályafutásának 30. évfordulóját.

Publikálás ideje: 2017.04.27.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Közeledik az időpont, amikor az állam átveszi a rádiós hallgatottságmérést

Már zajlik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közbeszerzési tendere, így ha minden terv szerint halad, júniusban már az állam által felkért cég mérheti a rádiók hallgatottságát. Van, aki szerint a tender feltételeit egy konkrét cégre írhatták ki, de az NMHH ezt nem így látja. Az Inspira Media Research eközben állásfoglalást kér a hatóságtól.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Jamie Foxx ébresztette a Class FM hallgatóit

Na, ilyen sem volt még itthon, egy rádióban sem ébresztette a jónépet Golden Globe- és Oscar-díjas világsztár a reggeli műsorban. Hogy Jamie Foxxnak az miért jó, hogy hajnalban, ott üljön egy online rádióban a kis napszemüvegében és még dalra is fakadjon, azt nem tudom, de így volt, kép is van róla. Sőt, itt meg is lehet nézni az adást. Felkészül: Jennifer Lawrence?

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Új reggeli műsorral frissít a Class FM

Mostantól Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter várja a digitális rádió hallgatóit reggelente, hiszen április 20-án elindult a Class FM - Morning Show!

Publikálás ideje: 2017.04.20.

Ők lesznek a Morning Show új műsorvezetői

Szerda délelőtt online sajtótájékoztatót tartott a Class FM, melynek keretében bumutatták az április 20-án induló Morning Show új műsorvezetőit.

Publikálás ideje: 2017.04.19.

Több vidéki frekvenciapályázat indul

A Médiatanács e heti ülésén meghozott határozatai alapján új kereskedelmi rádiók indulhatnak Kaposváron, Pécsett, Veszprémben és Hajdú-Bihar megyében, és finisbe lépett egy szintén kereskedelmi rádiós egri tender is. A hatóság bírságolt is kedden: 200.000 Ft-os büntetést szabtak ki a Lánchíd Rádióra, mert nem tartotta be a vállalásait a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.04.14.

Bővül a Rádió 1 hálózata

Június 1-jétől már Debrecenben is Sebestyén Balázs és csapata ébreszti a hallgatók nagy részét, és persze érkeznek az igazi mai slágerek is a jelenleg a Debrecen Rádió által használt 95.0 MHz-re.

Publikálás ideje: 2017.04.11.