Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

2018-ban újra szólhat a rádió a Class FM helyén

Várhatóan a jövő év közepétől szólal meg újra az egykori Class FM frekvenciáján egy országos kereskedelmi rádió, a pályázatot a jövő hónapban írják ki, válaszolta a Világgazdaság kérdésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A pályázati felhívást várhatóan szeptember elején teszik közzé.

Publikálás ideje: 2017.08.24.

NMHH Médiatanács: október 2-án lehet beadni a Budapest 98,6 MHz rádiós frekvenciára vonatkozó pályázati ajánlatokat

Augusztus 21-én formai okok miatt pontosította a július 25-én elfogadott, Budapest 98,6 MHz körzeti rádiós frekvenciát érintő pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, emiatt viszont a beadási időpont szeptember 6-áról október 2-ára módosul.

Publikálás ideje: 2017.08.23.

Változás a budapesti 98.6 frekvenciapályázatán

Augusztus 21-én formai okok miatt pontosította a július 25-én elfogadott, Budapest 98.6 MHz körzeti rádiós frekvenciát érintő pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, emiatt viszont a beadási időpont szeptember 6-áról október 2-ára módosul.

Publikálás ideje: 2017.08.23.

Rekordot döntött a Music FM

A hazai rádiók közt egyedülálló számú követőt tud magáénak a 89.5 Music FM Facebook oldala, a rádiót eddig csaknem 700 ezer ember lájkolta. A minap egy kimagasló rekord is született: egyetlen posztra 1300 komment érkezett és 300 ezer embert ért el.

Publikálás ideje: 2017.08.22.

Túszdráma a holland 3FM-nél

Késsel megfenyegette, majd túszul ejtette a 3FM egyik munkatársát egy férfi csütörtökön a hollandiai Hilversumban, a közszolgálati rádió stúdióinak otthont adó épületben. Egy közel másfél órás rendőrségi műveletet követően a túsz sértetlenül kiszabadult, a túszejtőt pedig letartóztatták.

Publikálás ideje: 2017.08.18.

Tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

Tehetségkutatóval keres új munkatársakat a közszolgálati média kulturális rádiója. A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Publikálás ideje: 2017.08.15.

Fejcsere a RADIOSITE.HU-nál

10 év után leköszön a RADIOSITE.HU alapító-főszerkesztője, Gálosi Szabolcs, és helyét Huszár Dávid, fiatal rádiós szakember veszi át. A folytatás és további építkezés elkerülhetetlen, hiszen a kis költségvetésű, non-profit jellegű szakmai oldal havi 35-40.000 egyedi látogatót ér el éves átlagban.

Publikálás ideje: 2017.08.13.

Újabb rekordot döntött a 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM szárnyalása a nyári időszakban sem áll meg, hiszen a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján ismét sikerült egyéni rekordot dönteni a rendkívül magas, 615 ezer fős közönség elérésével Kantar-Hoffmann/Mediameter legfrissebb adatai alapján, a 15 év feletti lakosság körében, országosan. Budapesti regionális rádióként való működése ellenére kiemelkedő igény mutatkozik a teljes lakosság körében a csatorna különleges, '80-as, '90-es évek zenéit sugárzó tematikájára, így szilárd helye van az ország meghatározó rádiói között.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Publikálás ideje: 2017.08.03.