Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

A 103.9 Sláger FM fennállása óta rekord hallgatottsággal, elképesztő gyorsasággal növelte hallgatói táborát Budapesten és az országban egyaránt.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Elkészült a Petőfi Pont

A VOLT Fesztivál kezdetére időzítve elkészült a Petőfi Pont, a Petőfi Rádió találkozási pontja. Hétfőtől Peter Sharp, a Petőfi rezidens DJ-je vár mindenkit az esti bulikra.

Publikálás ideje: 2017.06.26.

225 ezres bírság a Lánchíd Rádiónak

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől. A Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben a Hajdúság déli részén.

Publikálás ideje: 2017.06.23.

Támogatások, bírságok, pályázatok

Folytatódott a Magyar Média Mecenatúra program, több közösségi rádiót is támogattak a mostani körben. Bírságok is születtek a héten, továbbá a grémium társadalmi véleményezésre bocsátja egy újabb budapesti frekvencia hasznosítását célzó pályázati felhívás tervezetét is.

Publikálás ideje: 2017.06.16.

Íme az ország legfiatalabb rádiósa!

Győri családi házukból indította el rádiós karrierjét a még csak általános iskolás Weisz Mátyás - írja a Ripost. A mindössze 10 éves tehetségre hamar felfigyelt a Győr+ Rádió műsorvezetője, és kapott egy szép meglepetést is.

Publikálás ideje: 2017.06.14.

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Publikálás ideje: 2017.06.12.

Békéscsabán is lesz Rádió 1

Egri és békéscsabai rádiós frekvenciapályázatok eredményéről döntött a héten a Médiatanács - mindkettőben érintett a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.09.

Pachmann Péterrel erősít a Jazzy

A TV2 Mokka műsorvezetője idén nyáron nem megy szabadságra, és bármilyen meglepően is hangzik, ennek nagyon örül.

Publikálás ideje: 2017.06.08.

Új vezető a Petőfi Rádiónál

Vezetőváltáson esett át, rövidesen ismét megújul, és deklaráltan piacvezető szerepre törekszik majd a friss Superbrands-díjas Petőfi Rádió. De lehet-e kereskedelmies egy közrádió?

Publikálás ideje: 2017.05.31.