Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Átlépte az egymilliót a Rádió 1 hallgatottsága

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS-Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint. A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a rövidesen a hálózathoz csatlakozó helyi rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

Publikálás ideje: 2017.05.25.

Újabb rekordot döntött a Sláger FM

Fennállása óta újabb rekordot megdöntve, elképesztő sebességgel növeli lojális hallgatói számát a 103.9 Sláger FM, hiszen a legfrissebb mutatók alapján már több mint 604 ezer fő* választja a 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádiót, mely mindössze egy hónap alatt** további 15%-os növekedést jelent.

Publikálás ideje: 2017.05.24.

Megújult az NMHH honlapja

Mától felhasználóbarátabb, informatívabb és logikusabb felépítésű honlappal várja a fogyasztókat és a szolgáltatókat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A weboldal megújítása része annak az arculatváltásnak, amelyet a hatóság 2016 elején kezdett el, hogy átláthatóvá és érthetővé tegye sokszínű és szerteágazó tevékenységét.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Egymillió embert ért el az Álomesküvő

A napokban véget érő “Álomesküvő” kampányával csaknem egymillió embert ért el a fiatal-felnőtt közönség kedvenc rádiója, a 89.5 Music FM.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Mégsem árulhatja a Reggeli Show reklámidejét Habony Árpád hitelezőjének és Krskó Tibornak a közös érdekeltsége?

A Radio Sales House tegnap közölte, ő is értékesítheti a pécsi Rádió 1-en is megjelenő Reggeli Show reklámidejét. A Rádio 1 és a Rádio 1 Pécs viszont ennek ellentmondó nyilatkozatokkal cáfolt pénteken.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Egy éve indult a Rádió Rock

2016. május 17-én indult útjára a Rádió Rock 95.8 sikertörténete, ami bebizonyította, hogy a rocknak van létjogosultsága a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.05.17.

Strasbourgig mehet a Class FM

A Class FM új tulajdonosa szerint a jövő a digitális rádióé, mégis küzdenek az analóg frekvenciahálózatért, ami akár 5 évre is beragadhat a jogi hercehurca miatt. Erős interjút adott a 24.hu-nak Michael McNutt. 

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Class FM-tulajdonos: Túl sok befektetést igényelt volna az Index

A tavaly Simicska Lajostól a Class FM-et felvásárló John Michael McNutt elmondta, miért nem ő vásárolta meg végül a legnagyobb magyar hírportált. Arról is beszélt, tulajdonképpen örül, hogy a Médiatanács elnémította az FM hullámsávon a rádióját.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Jáksó László a Sláger FM kreatív igazgatója

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen 20 éves médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Pordán Petra visszatér a rádiózáshoz

A Sláger TV népszerű műsorvezetője 1 év kihagyás után ismét rádiós mikrofon mögé ül, szombattól minden hétvégén vele ébredhetnek 103.9 Sláger FM hallgatói.

Publikálás ideje: 2017.05.12.