Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

Június elsejétől az országos hálózattal rendelkező Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 - írja közleményében a Debreceni Vagyonkezelő.

Publikálás ideje: 2017.04.11.

Habony Árpád vinné a Sláger FM-et is

Habony Árpád a miniszterelnök tanácsadója, illetve üzleti köre egy ideje már a Sláger FM megszerzésén ügyködik, értesült a Magyar Nemzet több forrásból.

Publikálás ideje: 2017.04.10.

Új helyi rádió szól Sárváron

Kereskedelmi rádiós frekvenciát pályáztattak nemrég Sárváron, melyet egyedüli indulóként a Sárvár Média Nonprofit Kft. nyert el, rádiójuk, a Sárvár Rádió pedig a napokban meg is szólalt.

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Szombathelyen is lesz Mária Rádió

A korábban a Nyugat Rádió által használt szombathelyi 88.4 MHz-et a Mária Rádió Savaria nyerte, mely 100%-ig önálló műsorral készül majd, a helyi igényeknek megfelelően. A Médiatanács a héten emellett egy kisközösségi rádiós bírságról is döntést hozott, valamint felvilágosítást kért egy békéscsabai és velencei-tavi tender kapcsán. 

Publikálás ideje: 2017.04.06.

5 éves a Music FM!

Április 8-án a Symbol összes termében a honi pop- és partiélet legnagyobb sztárjaival ünnepel az idén 5 éves 89.5 Music FM. 2012. március 7-én éjfélkor Avicii Levels című dalával kezdett az azóta minden évben az „Év Legnépszerűbb” rádiójának választott csatorna, amely hamar a fiatal-felnőtt hallgatók kedvencévé vált.

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják.

Publikálás ideje: 2017.04.05.

Tovább szólhat a győri Rádió 1

Jól halad az esztergomi frekvenciapályázat, nyertest nyilvánítottak Győrben, és székesfehérvári, tatabányai, illetve miskolci pályázatok előkészítéséről döntött a héten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

Publikálás ideje: 2017.04.02.

Rekordhallgatottság a Slágeren

A 103.9 Sláger FM kirobbanó formában kezdte az idei évet; az új programing csapat és a professzionális műsorstruktúra, illetve a megújult zenei kínálat eredményeképpen fennállása óta elérte eddigi legmagasabb hallgatottsági értékét a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Publikálás ideje: 2017.03.30.