Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Mészárosé lehet hamarosan az utolsó szabad rádiós frekvencia is

A Magyar Nemzet információi szerint Mészáros Lőrinchez kerülhet az utolsó szabad rádiós frekvencia, ami az egykor Simicska Lajoshoz tartozó Class FM után maradt szabadon, írja a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Focikapus lehet Abaházi Csaba fia

Tehetséges kapusnak tartják Abaházi Csaba, a 103,9 Sláger FM műsorvezetője nagyobbik fiát, Rómeót.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Elkelt a Part FM

Harmadik tulajdonosváltásán esett át a balatoni kereskedelmi rádió - szúrta ki a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Balatoni rádiót vett Mészáros Lőrinc felesége

Június végén Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix cége megvette a Balatonnál sugárzó Part FM rádióadót. A 2012 óta sugárzó adó fenntartója a siófokra bejegyzett, Echo Penisola Kft. nevű cég, ezt vették meg most Mészárosék.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Helyi rádió rajtolhat Gyulán

Egy gyulai rádió névváltoztatásáról döntött, és dunaújvárosi frekvenciapályázat kapcsán kért be hiánypótlást a Médiatanács ezen a héten.

Publikálás ideje: 2017.07.21.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

A Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb mérései szerint a rádiót országosan 1.137.000 fő hallgatja, Budapesten pedig a teljes mért (15 év felettiek) korcsoportban is az első helyen van. A Rádió 1 hamarosan további frekvenciákkal bővül, ősszel pedig elviszi a hallgatókhoz személyesen is a rádiózás legnagyobb hazai sztárjait és az igazi mai slágereket.

Publikálás ideje: 2017.07.20.

Rádiósként debütált Wossala Rozina

A 103.9 Sláger FM reggeli műsorában hírolvasóként is kipróbálhatta magát Wossala Rozina, aki vendégként érkezett, de aztán közlekedési hírekkel is szolgált a hallgatóknak.

Publikálás ideje: 2017.07.18.

Kitüntették a Nemzetiségi Rádió műsorát

Kitüntető oklevélben részesült a Nemzetiségi Rádió örmény műsora az örmény diaszpóra médiumok versenyén - közölte az Örmény Kulturális Központ az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2017.07.18.