Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nevet váltott a Reggeli Show

Mint azt múlt héten megírtuk, pert vesztettek Sebestyén Balázsék a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ellen, és a bíróság ideiglenesen, azonnali hatállyal eltiltotta őket a Class FM által védjegyeztetett "Morning Show"-ra nagyon hasonlító "Reggeli Show" név- és logohasználatától.

Publikálás ideje: 2017.07.15.

Jurásek Balázs a megújult Rádió Rock 95.8-on

Júliustól a Rock Délután új műsorvezetője Jurásek Balázs, aki számára nem idegen sem a rádiózás, sem a rock műfaj, hisz ezer éve a rádiós piacon dolgozik - legutóbb a Kék Duna Rádióban vezetett műsort. Balázs kívül-belül vérbeli rocker, aki a Demonlord metál zenekarnak volt frontembere.

Publikálás ideje: 2017.07.14.

Heti rádiós döntések

Véglegesítette a Médiatanács egy budapesti, valamint egy telkibányai és tokaji rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívását az e heti ülésén, ugyanakkor több pályázót kizártak korábban indított helyi és körzeti kereskedelmi rádiós tenderekből.

Publikálás ideje: 2017.07.13.

Újabb 3 frekvencia a Rádió 1-nek

A legutóbbi ülésén hozott döntések alapján csütörtöktől közétette az országos analóg kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A Rádió 1 hálózata három újabb, hajdúsági frekvenciával bővül, így már hat frekvencián vár indulásra a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.07.07.

A Class FM egykori hálózatát pályáztatják meg

Butaságokat hordott össze az újabban sűrűn “rémeket látó” balliberális sajtó az országos frekvenciapályázat kapcsán. Szó nincs arról, hogy kisebb frekvenciákat “kapargatna össze” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy országos frekvenciacsomaghoz - valójában a Class FM hálózatát pályáztatják meg, sőt, négy, eddig nem használt frekvenciával is kibővül a médiaszolgáltatási jogosultság.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől - Nem használhatja sem a nevet, sem a logót, mert a bíróság szerint megtéveszti a hallgatókat. Túl nagy a hasonlóság a Morning Show-val. A végzés ideiglenes.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Pert vesztettek Balázsék, nevet kell változtatni

A Fővárosi Törvényszék helyt adott a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt kérelmének, amivel eltiltja Sebestyén Balázst és a többi alperest a Reggeli Show elnevezés és logó használatától gyakorlatilag minden platformon.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Megritkulnak Kovács Áron szereplései a megújuló Rádió Rockon

A Rockreggel című műsor eddigi állandó műsorvezetője csak hetente lesz adásban az éppen mostanában megújuló rádióban. Mi áll a változás hátterében, és hogyan változik a műsor- és zenei kínálat?

Publikálás ideje: 2017.06.30.