Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Sajnálja a Music Fm a káoszba fulladt megapartit

Káoszba fulladt a Music FM szilveszteri partija. A Hungexpón tartott rendezvényen nem bírtak a tömeggel a ruhatárosok, szinte mindenki maga kereste a kabátját, sokaknak tűnt el a holmija. A rádió szerint a partiszervező cég a felelős.

Publikálás ideje: 2015.01.01.

Bezárták a Szabad Európa Rádió bakui irodáját

Az azerbajdzsáni hatóságok átkutatták és bezárták az amerikai alapítású Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió bakui irodáját.

Publikálás ideje: 2014.12.27.

Meghalt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője

Hosszan tartó súlyos betegség után, 41 éves korában elhunyt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője, írja a hirado.hu. A közmédia saját halottjának tekinti.

Publikálás ideje: 2014.12.25.

30 óra a segítség jegyében a gyermekekért

A Frisss FM idén először szervezte meg különleges adománygyűjtő akcióját, a Mosolymaratont. A harminc órás nonstop műsor során 1.165.000 forintot gyűjtött össze Vas megye vezető rádiója a Markusovszky Kórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztálya részére. Több tárgyi felajánlás is érkezett. Országosan ismert arcok használták népszerűségüket egy helyi jó ügyért Szombathelyen.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

Egyszerűsödnek a frekvenciapályázatok

A Médiatanács ez évi utolsó ülésén a közönség érdekeinek védelmét és az átlátható piaci viszonyok teljesülését szem előtt tartva számos médiatörvényi előírás megsértése kapcsán hozott határozatot, a megengedett reklámhangerő-szint túllépésétől a körzeti rádiók közéleti műsorarányának betartatásáig.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

7 óra jut a médiára egy átlagos hétköznapon

A magyar felnőtt társadalom médiafogyasztásában továbbra is a televíziós tartalmak elsődlegesek, azonban az online tartalmak fogyasztásának mennyisége és internetezésre alkalmas eszközök penetrációja is folyamatosan növekedett 2014-ben.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

Jövőre is folytatódik a Magyar Média Mecenatúra

2015-ben 3,15 milliárd forint jut a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjára. Új pályázatot hirdettek történelmi filmek készítésére, és ismét pályázható lesz a hangjáték-készítési felhívás.

Publikálás ideje: 2014.12.19.

Sebestyén Balázs újfent apa lett

A csütörtök reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik bejelentették, elindult műsorvezető-társuk feleségénél a szülés. Adásban kapcsolták Sebestyén Balázst is.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Idén is Korrektúra-díjas a Rádió Dabas 93.4

Immár harmadik alkalommal került sor a Kamera- és Rádiós Korrektúra díjátadó gálára december 16-án este a Várkert Bazár rendezvénytermében, ahol a Rádió Dabas ismét nagy elismerésben részesült.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is

A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.