Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hogyan lehet bekerülni a RADIOSITE-ba?

Szeretnénk minél több magyar rádióról és rádiósról beszámolni. Szakmai portálként ez feladatunk, és egyben szenvedélyünk is.

Publikálás ideje: 2018.01.05.

Új műsorvezető a Talpra magyarban

Az új év új műsorvezető társat hozott Harsányi Leventének: januártól egyik legjobb barátjával, Szabó Győzővel vezeti reggelente a Talpra magyart a Petőfi Rádióban.

Publikálás ideje: 2018.01.05.

DAB+ hírek Európából

Pályázatot ír ki Kijev első DAB+ multiplexének programhelyeire az ukrán médiahatóság. Ha minden a terv szerint alakul, 2018. második felében indulhat a sugárzás.

Publikálás ideje: 2018.01.04.

Egyelőre két Rádió 1 marad Békéscsabán

Múlthéten írtunk arról, hogy a békéscsabai Rádió 1 Startot üzemeltető Interax Kft. visszavonta névváltoztatási kérelmét Médiatanácsnál. E mögött minden bizonnyal a Fővárosi Törvényszék friss döntése húzódik, amiről a 24.hu értesült.

Publikálás ideje: 2018.01.04.

Sales house-t választott a Retro Rádió

A Rádió 1 reklámidejét is kezelő Media Time Kft. értékesíti január 3-tól a nemrég indult Retro Rádió reklámidejét.

Publikálás ideje: 2018.01.04.

Saját rádióműsort kap Frank Ocean

A világsztár a GTA online csatornáján kap egy sávot.

Publikálás ideje: 2018.01.04.

Egyedülálló rádiós formátum indul az Egyesült Királyságban

Új rádió indul hamarosan a D2 jelű országos DAB+ multiplexen az Egyesült Királyság területén, írja a Radio Today. A Jack FM-et is meghonosító csapat fogja készíteni.

Publikálás ideje: 2018.01.03.

90 éves a szlovákiai magyar rádiózás

Már 90 éve sugároz magyar nyelvű programokat a Szlovák Rádió – írja az ORF magyar szerkesztősége. A Pátria Rádió napi 12 órában sugároz teljes értékű információs műsort, ami csak abban tér el a többségi rádiótól, hogy magyar nyelvű.

Publikálás ideje: 2018.01.02.

Vajna-cég értékesíti a Rádió1 reklámidejét

Hauk Zoltán, a Rádió1 korábbi kereskedelmi igazgatója vezeti, de neve nem jelent meg a cégadatokban. Andy Vajna a tulajdonos.

Publikálás ideje: 2018.01.02.

Ez történt a magyar rádiós piacon 2017-ben

Meglehetősen mozgalmas és eseményekkel teli év volt 2017 a magyar rádiós piacon. Az új esztendő startjával együtt egy piaci átrendeződés vette kezdetét januárban. Ennek oka, hogy 2016. november 19-én megszűnt Magyarország egyetlen országos lefedettségű kereskedelmi rádiója, a Class FM.

Publikálás ideje: 2018.01.01.