Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Retro Rádió indulásáról nyilatkozott a rádió fő műsorbeszállítója

A Rádió Q frekvenciáján elinduló Retro Rádió fő műsorbeszállítójával közölt interjút a mediapiac.com. A lap a Radio Factory tulajdonosát Bertók Lászlót kérdezte a tervekről, a tulajdonosi szerkezetről és a piacon felröppent pleykákról.

Publikálás ideje: 2017.12.20.

Átalakul és továbbfejlődik az Inforádió weboldala

Az inforadio.hu néven ismert hírportál helyére lép az infostart.hu oldal – számolt be a változásról a MédiaPiac magazin. A hírrádióval együttműködve készül a tartalom a portálra, amely hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatást kínál a nap 24 órájában – nyilatkozta Módos Márton, az InfoRádió Kft. vezetője.

Publikálás ideje: 2017.12.20.

Magyar karácsonyi dalok, melyek nélkül nem is ünnep az ünnep

Hóban ébred majd az ünnep? Megvan már az Ajándék? Mi lesz, Ha elmúlik karácsony... Annyi fontos karácsonyi kérdés, amelyeket a legnagyobb hazai kedvencek felidézésével próbálunk megválaszolni.

Publikálás ideje: 2017.12.19.

Megkezdődött Norvégiában az FM rádió leállítása

A hét második felében Norvégia a világ első olyan országává vált, amely ténylegesen megkezdte az analóg FM rádióadások lekapcsolását, az ország egyes északi régióiban már csak a digitális DAB formátumban érhetőek el az állami csatornák.

Publikálás ideje: 2017.12.19.

Új műsorvezető a Sláger Reggelben

Pordán Petra váltja Vágó Pirost januártól.

Publikálás ideje: 2017.12.19.

Elindult a Retro Rádió

Hétfőn 14.00 órakor elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió. A 99.5 MHz frekvencián hallható adó a 60-as, 70-es és 80-as évek legismertebb előadóit, igazi zenei legendákat és korszakalkotó slágereket vonultat fel, kiemelt hangsúlyt fektetve a legnagyobb hazai előadókra.

Publikálás ideje: 2017.12.19.

Hivatalosan is elstartol a DAB+ Ausztriában

Bécs térségében.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Elindult a budapesti Retro Rádió

Az előzetes értesülésünknek megfelelően hétfőn 14 órakor elkezdte a sugárzást a konkurens budapesti Sláger FM piacvezető pozícióinak gyengítésére létrehozott, az 1960-as, ’70-es és ’80-as évek slágereit játszó új, kormányközeli budapesti rádió, a Retro Rádió a Rádió Q ingyenes, közösségi frekvenciáján, a budapesti 99,5 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Elindult egy új rádió Budapesten – sztárműsorvezetőket igazoltak

Dénes Tamás és Leirer Tímea is a Retro Rádión köszönti mostantól a hallgatókat. Hétfőn délután 14.00 órakor népszerű rádiós műsorvezetőkkel és a 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereivel elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió - írja a rádió közleménye alapján a Blikk.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Új műsorral erősít a Sláger FM

Pordán Petra Abaházi Csaba oldalán Budapest közkedvelt reggeli műsorában, a Sláger Reggelben folytatja január 2-tól. Január 1-én mutatkozik be a csatorna legújabb műsora, a Sláger Téma.

Publikálás ideje: 2017.12.18.