Sláger FM - Juventus Rádió legfrissebb hírei

Sláger FM - Juventus Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A fővárosi felnőttek rádiója a Sláger FM

A nemrég publikált mérések alapján túlszárnyalta a 103.9 Sláger FM a fennállása óta mért eddigi legmagasabb hallgatottsági eredményét; immáron több mint 524 ezer fő választja a csatornát (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, 2017. január – 2017. március).

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Habony Árpád vinné a Sláger FM-et is

Habony Árpád a miniszterelnök tanácsadója, illetve üzleti köre egy ideje már a Sláger FM megszerzésén ügyködik, értesült a Magyar Nemzet több forrásból.

Publikálás ideje: 2017.04.10.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Rekordhallgatottság a Slágeren

A 103.9 Sláger FM kirobbanó formában kezdte az idei évet; az új programing csapat és a professzionális műsorstruktúra, illetve a megújult zenei kínálat eredményeképpen fennállása óta elérte eddigi legmagasabb hallgatottsági értékét a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Dudás Ádám a Tények után rádiózni fog

A reggeli műsorban dolgozik majd, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal a Sláger reggel című műsort vezeti.

Publikálás ideje: 2017.03.20.

Stabilan Budapest rádiója a Sláger FM

Még mindig a retro a menő: tovább erősítette pozícióját a 103.9 Sláger FM, derült ki a TNS-Hoffmann Mediameter legfrissebb kutatásából.*

Publikálás ideje: 2017.02.22.

"Piros"-t tetováltatott a hátára Abaházi Csaba

A Sláger Reggel élő adásában tetováltatott a hátára egy tűzpiros pipacsot Abaházi Csaba, miután elveszített egy fogadást műsorvezetőtársával, Vágó Pirossal szemben.

Publikálás ideje: 2017.02.16.

Berki Krisztián vallomása a Sláger FM-en

Kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Berki Krisztián a Sláger Reggelben Abaházi Csaba és Vágó Piros kérdéseire a testépítő karrierjével kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2017.02.01.