Katolikus Rádió legfrissebb hírei

Katolikus Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Díjat nyert a Magyar Katolikus Rádió munkatársa

Kozák Annamária a Média a Családért Alapítvány közönségdíját vehette át.

Publikálás ideje: 2018.01.22.

Két frekvenciapályázat eredményéről döntött a Médiatanács

Szolnokon a Rádió 1, Miskolcon a Csillagpont Rádió győzött, a  Magyar Katolikus Rádió pedig 2023-ig tovább sugározhat.

Publikálás ideje: 2018.01.18.

Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Publikálás ideje: 2017.08.03.

Indul a Katolikus Rádió 20. frekvenciája

Közel kétéves pályázati eljárás eredményeképpen nemrég Orosházán nyert frekvenciát a Magyar Katolikus Rádió, ami a 20. FM adóállomásuk lesz.

Publikálás ideje: 2016.09.03.

Békés megyében terjeszkedik a Katolikus Rádió

Eredmény született egy orosházi frekvenciára kiírt pályázati eljárásban. Változik a Szent István Rádió is.

Publikálás ideje: 2016.05.26.

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete

A félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Publikálás ideje: 2016.03.07.

Rádiókról döntött az NMHH

Helyi rádiós pályázatokkal kapcsolatos döntések hozott az NMHH Médiatanácsa. Lezárult az Orosháza 88,6 MHz helyi rádiós frekvencia 2014. december 18-án megindított pályázati eljárása. Valamint a Sopron 104,6 MHz helyi frekvencia pályázati eljárásában megtörtént a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alaki vizsgálata, amelynek eredményeképpen a Médiatanács pályázati nyilvántartásba vette a Magyar Katolikus Rádió Zrt-t.

Publikálás ideje: 2015.05.05.

Tovább terjeszkedik a Magyar Katolikus Rádió

Az egyházi csatorna sugározhat Szekszárdon, és megjelent a pályázati felhívás a Kazincbarcika 88.8 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre is.

Publikálás ideje: 2015.04.09.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

22 magyar hangjátékot támogattak

Helyi rádiók működtetésére szóló pályázatokról és rádiós hangjátékokról is döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa keddi ülésén. A Magyar Rádió, a Magyar Katolikus Rádió, valamint a Lánchíd Rádió mellett a Tilos Rádió is kapott támogatást.

Publikálás ideje: 2014.11.01.