IngressFM legfrissebb hírei

IngressFM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Több vidéki frekvenciapályázat indul

A Médiatanács e heti ülésén meghozott határozatai alapján új kereskedelmi rádiók indulhatnak Kaposváron, Pécsett, Veszprémben és Hajdú-Bihar megyében, és finisbe lépett egy szintén kereskedelmi rádiós egri tender is. A hatóság bírságolt is kedden: 200.000 Ft-os büntetést szabtak ki a Lánchíd Rádióra, mert nem tartotta be a vállalásait a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.04.14.

Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Magyarországon is mindenki jól ismeri a Don’t Be So Shy c. dalt, amely eredetileg Imany dala volt és remixként, de lényegében újrahangszerelve tette slágerré az orosz Filatov & Karas páros. Ezt a dallamot az is ismeri, aki egyáltalán nem keresi a modern tánczenét, hiszen tavaly óta szinte naponta hallja az ember valahol. Így van ez Kanadától Új-Zélandig, Chilétől Japánig. Dmitriy Filatov és Alexey Osokin párosa néhány nappal ezelőtt Budapesten lépett fel, de csak Thuróczy Richardnak adott exkluzív interjút.

Publikálás ideje: 2017.03.28.

A Lánchíd Rádió kiakadt, amiért tiltólistára tette őket a minisztérium

A Simicska Lajos tulajdonában álló Lánchíd Rádió vezetősége tiltakozik az ellen, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) tiltólistára tette a műsoraikból érkező megkereséseket.

Publikálás ideje: 2016.12.19.

Új irodalmi rádióműsor indult

Új irodalmi műsor indult a Lánchíd Rádión, melynek műsorvezetője Pion István költő, slammer - írja a Kulter.

Publikálás ideje: 2016.06.01.

Iparági mélytorok: Bayer Zsolt élő, betelefonálós műsorral jelentkezik a Karc FM műsorán

Karc FM - Mert nyomot hagy. Állítólag ez lesz a szlogenje az új jobboldali rádiónak, a 105.9 Mhz-en működő Karc FM-nek, amihez Gajdics Ottó főszerkesztő gőzerővel csábítja a Lánchíd Rádió alkalmazottait, több lóvét és valamiféle homályos szakmai jövőt kínálva nekik.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Simicskától csábít embereket a Karc FM néven induló kormánypárti rádió

A Lurdy Házban működő szerkesztőségbe már keresik a leendő munkatársakat, az első számú célpont információink szerint a Lánchíd Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.07.

Televíziókat és rádiókat is bírságolt a Médiatanács

A Lánchíd Rádió médiaszolgáltatójára kiszabott bírság kapcsán a közlemény jelzi: az adó a hatósági szerződésében vállaltakhoz képest túl sok ismétlést, túl kevés hírműsort és helyi közéleti műsort tett közzé. A grémium a kiskunfélegyházi Rádió Smile kisközösségi rádióra 30 ezer forint bírságot szabott ki, mert nem teljesítette a közszolgálati műsorelemek és a magyar zenei kvóta szerződésben vállalt, illetve törvényi előírásait.

Publikálás ideje: 2015.05.22.

Nyolcéves a Lánchíd Rádió

A műsor vendége volt Hegedűs Szabolcs főszerkesztő-helyettes és Bella Levente műsorvezető.

Publikálás ideje: 2015.03.16.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Újra büntetett a Médiatanács

A hatóság 150 ezer forint bírságot szabott ki a szegedi Lánchíd Rádióra, mert eltért vállalt műsorszerkezetétől.

Publikálás ideje: 2015.02.06.