Mária Rádió legfrissebb hírei

Mária Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Éjféltől a 88.8-on szól a Mária Rádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának június 2-i döntése alapján állandó budapesti frekvenciahasználati jogot nyert, és június 28-án 0 órától megkezdi adását a fővárosban a Mária Rádió az FM 88.8-as frekvencián - írja a Magyar Kurír.

Publikálás ideje: 2016.06.27.

Frekvenciát nyert Budapesten a Mária Rádió

Balassagyarmati, gyulai, bajai és esztergomi frekvenciákkal kapcsolatban megkezdődött a döntéshozatali folyamat. Folytatódott a kereskedelmi adók reggeli műsorainak vizsgálata is, valamint bejelentették, hogy a Tilos Rádiót megbüntették egy műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

A Mária Rádióé a budapesti FM 88.8

Az FM4 Rádió Szolgáltató Kft. nyerte el a Budapest 88.8 MHz frekvencia használatának jogát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának döntése alapján. A testület a tárgyalt számos napirendi pont között korhatár-besorolási bírságokat is kiszabott két budapesti körzeti rádió reggeli műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Maradhat a Tilos és a Klasszik Rádió

Nagyobb sebességre kapcsolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten. Eredményt hirdettek 3 budapesti frekvencián - maradhatnak a Klasszik és a Tilos rádiók és indulhat a Hang-Adás Kft. rádiója -, egy hónapra a 96.8-ra költözik a Mária Rádió, valamint 12 új frekvenciapályázatot készítettek elő és bírságokat is kiszabtak.

Publikálás ideje: 2015.07.25.

Viszhall, Mária Rádió!

Meglepő fordulatok: 10 frekvenciát vesztett el az imarádió, érkezik a Trend FM a 94.2-re. Eltűnhet a Gazdasági Rádió, mint márkanév.

Publikálás ideje: 2015.07.09.

Elbukhatja a Mária Rádió a fővárosi frekvenciáját?

A VS.hu szerint egy kormányközeli cég felkavarhatja a fővárosi rádiós piacot - négy közösségi jogosultságot pályáztatnak, de hatan vannak versenyben, két vesztes tehát mindenképpen lesz. Most úgy tűnik, az egyik a Mária Rádió lehet.

Publikálás ideje: 2015.06.28.

Fidesz-közeli cég kavarhatja fel a budapesti rádiós piacot

A Médiahatóság elvesztette azt a pert, amelyet a Mária Rádió frekvenciájára kiírt pályázat miatt indítottak ellene. A vallási tematikájú csatorna most frekvencia nélkül maradhat, miután a szűkös kínálatra eggyel több pályázó van, mint ahány frekvencia. Az új jelentkező mögött a kormányközeli kutatóintézetet, a Századvéget és Habony Árpádot feltételezik.

Publikálás ideje: 2015.06.24.

Ismét indul a kisközösségi pályáztatás

Megnyerte a budapesti 94.2-re kiírt pályázatot a Mária Rádió, és megbüntették a Balaton Rádiót, valamint a Szent István Rádiót is, a Médiatanács e heti döntései értelmében.

Publikálás ideje: 2015.01.30.