Mária Rádió legfrissebb hírei

Mária Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

Több mint 70 millió forint értékben nyertek támogatást kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádiók az NMHH pályázatán. Döntés született a telkibányai 100.6 MHz pályázatáról, és a debreceni 104.6 MHz jogosultságáról.

Publikálás ideje: 2017.11.11.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

A Médiatanács rádiós döntései.

Publikálás ideje: 2017.11.11.

Már Szombathelyen is fogható a Mária Rádió

Október 7-től Szombathelyen és közel száz környező településen kezdte meg adását a Mária Rádió - írja a Magyar Kurír. A vallásos közösségi adó a 88.4 MHz-en fogható.

Publikálás ideje: 2017.10.08.

Szombathelyen is lesz Mária Rádió

A korábban a Nyugat Rádió által használt szombathelyi 88.4 MHz-et a Mária Rádió Savaria nyerte, mely 100%-ig önálló műsorral készül majd, a helyi igényeknek megfelelően. A Médiatanács a héten emellett egy kisközösségi rádiós bírságról is döntést hozott, valamint felvilágosítást kért egy békéscsabai és velencei-tavi tender kapcsán. 

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Éjféltől a 88.8-on szól a Mária Rádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának június 2-i döntése alapján állandó budapesti frekvenciahasználati jogot nyert, és június 28-án 0 órától megkezdi adását a fővárosban a Mária Rádió az FM 88.8-as frekvencián - írja a Magyar Kurír.

Publikálás ideje: 2016.06.27.

Frekvenciát nyert Budapesten a Mária Rádió

Balassagyarmati, gyulai, bajai és esztergomi frekvenciákkal kapcsolatban megkezdődött a döntéshozatali folyamat. Folytatódott a kereskedelmi adók reggeli műsorainak vizsgálata is, valamint bejelentették, hogy a Tilos Rádiót megbüntették egy műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

A Mária Rádióé a budapesti FM 88.8

Az FM4 Rádió Szolgáltató Kft. nyerte el a Budapest 88.8 MHz frekvencia használatának jogát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának döntése alapján. A testület a tárgyalt számos napirendi pont között korhatár-besorolási bírságokat is kiszabott két budapesti körzeti rádió reggeli műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Maradhat a Tilos és a Klasszik Rádió

Nagyobb sebességre kapcsolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten. Eredményt hirdettek 3 budapesti frekvencián - maradhatnak a Klasszik és a Tilos rádiók és indulhat a Hang-Adás Kft. rádiója -, egy hónapra a 96.8-ra költözik a Mária Rádió, valamint 12 új frekvenciapályázatot készítettek elő és bírságokat is kiszabtak.

Publikálás ideje: 2015.07.25.

Viszhall, Mária Rádió!

Meglepő fordulatok: 10 frekvenciát vesztett el az imarádió, érkezik a Trend FM a 94.2-re. Eltűnhet a Gazdasági Rádió, mint márkanév.

Publikálás ideje: 2015.07.09.