Kossuth Rádió legfrissebb hírei

Kossuth Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Jáksó László a Sláger FM kreatív igazgatója

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen 20 éves médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Indul a visegrádi országok közös rádiójának magyar műsora

Vasárnap délután, 15 óra után indul a visegrádi országok (V4) közös rádiójának magyar műsora, a magazin a Kossuth adón lesz hallható - közölte a MTVA vezérigazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Publikálás ideje: 2017.01.06.

Az 1341 kHz-en is szól a Kossuth

A solti, 540 kHz-es középhullámú rádiótorony felújítási munkálatai miatt ideiglenesen Siófokról és Szolnokról sugároz a Kossuth Rádió.

Publikálás ideje: 2016.07.13.

Mást hallgat rádióban a vidéki, mint a pesti

A 2015. október és december közötti kutatás eredményei alapján, egy átlagos napon közel 5,7 millióan hallgattak rádiót. Az év végén a Class FM rádiót a 15 éves és idősebb korosztály körében naponta átlagosan közel 2,9 millióan hallgatták; a második Kossuth Rádió közönsége 1,5 milliós, mögöttük a Petőfi Rádió 950 ezer, míg a Music FM 800 ezer fős volt.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

Díjazták a Kossuth Rádió műsorát

A Határok nélkül és a Háromszék szerkesztősége kapta az EMNT Kós Károly-díját.

Publikálás ideje: 2016.01.12.

Napi ima a Kossuth Rádióban


Publikálás ideje: 2015.12.30.

Napi imádság is lesz a Kossuth rádióban

Naponta lesz imádság a Kossuth rádióban - közölte az MTVA. A Krónika utáni percekben a négy történelmi egyház egy-egy képviselője fogja megosztani gondolatait a hallgatókkal.

Publikálás ideje: 2015.12.30.