Petőfi Rádió legfrissebb hírei

Petőfi Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Petőfi Rádió is segített

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente és a Talpra magyar.

Publikálás ideje: 2017.09.11.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Elkészült a Petőfi Pont

A VOLT Fesztivál kezdetére időzítve elkészült a Petőfi Pont, a Petőfi Rádió találkozási pontja. Hétfőtől Peter Sharp, a Petőfi rezidens DJ-je vár mindenkit az esti bulikra.

Publikálás ideje: 2017.06.26.

Új vezető a Petőfi Rádiónál

Vezetőváltáson esett át, rövidesen ismét megújul, és deklaráltan piacvezető szerepre törekszik majd a friss Superbrands-díjas Petőfi Rádió. De lehet-e kereskedelmies egy közrádió?

Publikálás ideje: 2017.05.31.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Indul a II. Petőfi Zenei Díj

Idén ismét átadják a Petőfi Zenei Díjakat, ezúttal a jubileumi soproni Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján, június 26-án, hazai és világsztárok közreműködésével.

Publikálás ideje: 2017.01.30.

A Class FM halálából a Rádió 1 és a Petőfi profitált leginkább

A rádiós piac átrendeződésével nem lett sokkal kevesebb rádióhallgató az országban, sőt, Budapesten még emelkedett is a számuk.

Publikálás ideje: 2017.01.11.

Ismét Superbrands díjas a Petőfi

A csatorna már többször is elnyerte a kitüntetést, amit piackutatási adatok alapján egy szakmai bizottság ítélt meg a közszolgálati rádiónak - adta hírül az M1 hírcsatorna.

Publikálás ideje: 2016.09.16.

Miért titkolja ennyire a Petőfi Rádió a hallgatottságát?

Nem kis hiszti közepette alakította át a kormány a magyar könnyűzenei életben sokáig meghatározó MR2 Petőfit, mondván a menekültellenes reklámoknak és kormánypropagandának rádiónak több emberhez kell eljutni, ha már közszolgálati.

Publikálás ideje: 2016.09.01.