Bartók Rádió legfrissebb hírei

Bartók Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Győztest hirdettek a Bartók tehetségkutatóján

Ahogy arról korábban beszámoltunk, műsorvezetői tehetségkutatót indított a Bartók Rádió, amit a közönség szavazatai alapján Fellegi Lénárd nyert meg.

Publikálás ideje: 2017.10.31.

Kodály előtt tiszteleg a Bartók őszi műsorrendje

Filmzenei és operaműsorokkal, valamint Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegve készül a Bartók Rádió az őszi műsorrendre.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

Tehetségkutatót indít a Bartók Rádió

Tehetségkutatóval keres új munkatársakat a közszolgálati média kulturális rádiója. A győztes fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

Publikálás ideje: 2017.08.15.

Megújult a Bartók Rádió

Megújult a Bartók Rádió műsorstruktúrája március közepétől - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t. Mint írták, az adó két legkedveltebb élő magazinműsorát, a reggel 6-tól fél 10-ig futó Muzsikáló reggelt és a délután 3-tól 7-ig tartó Muzsikáló délutánt március közepétől a Muzsikáló délelőtt köti össze, így szinte egész nap élő magazinműsor megy a Bartókon.

Publikálás ideje: 2016.03.21.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2

Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben.

Publikálás ideje: 2014.11.14.