Music Fm legfrissebb hírei

Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Karitatív mozgalmat indítottak Bochkorék

Egy madridi pap ötlete nyomán, Bochkorék buzdítására itthon is beindulhat egy karitatív kezdeményezés, mely a hajléktalanoknak kínál lehetőséget, hogy ételhez jussanak és méltósággal étkezhessenek, mint bárki más.

Publikálás ideje: 2017.02.06.

Bocsiék nem csak beszélnek róla

Bochkor Gábor és István Dániel, a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetői nem csak a levegőbe beszélnek. A minap a közösségi autózás fontosságát taglalták a műsorban, másnap már mindketten utasokkal együtt indultak munkahelyükre.

Publikálás ideje: 2017.01.17.

Élő adásban alázta meg kolléganőjét Bochkor Gábor

Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Pánikrohamtól mentett meg egy hölgyet Bochkor

Erre nem számítottak, de megoldották: félelem és szörnyű kétségbeesés változtatta meg élő adásban a 89.5 Music Fm reggeli műsorának tervezett menetét. Egy, a bezártságtól rettenetesen félő hölgy végső kétségbeesésében fordult a rádió műsorvezetőihez, amikor beszorult házának liftjébe. Bochkorék azonnal segítettek.

Publikálás ideje: 2016.11.30.

89.5 Music Fm Jótündér a rászorulókért

Újra útnak indul a 89.5 Music Fm Jótündére, aki hagyományosan karácsonykor nyújt segítséget a rászorulóknak. Magyarország immár legnagyobb hallgatottságú rádiója a Shell Club Smart, az Euronics Műszaki Áruházlánc és a Groupama Biztosító segítségével varázsolja szebbé a karácsonyt. A Music Fm Jótündér munkáját a Csodalámpa Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány is segíti.

Publikálás ideje: 2016.11.24.

Bochkorék segítettek a világbajnoknak

A 89.5 Music Fm összefogott és segített. Bochkorékat nem hagyta nyugodni a hír, hogy eltűnt Liu Shaolin Sándor korcsolya világbajnokunk felszerelése, ezért mozgósították a hallgatókat. Estére meglett a kori.

Publikálás ideje: 2016.11.22.

Bochkorék segítettek a világbajnoknak

Bochkorékat nem hagyta nyugodni a hír, hogy eltűnt Liu Shaolin Sándor korcsolya világbajnokunk felszerelése, ezért mozgósították a hallgatókat. Estére meglett a kori.

Publikálás ideje: 2016.11.22.

Korhatár-besorolási bírság a Music Fm-nek

A Music Fm eljárásának lezárásával folytatódott a Médiatanács reggeli rádiós műsorok korhatár-besorolási vizsgálatsorozata. Más döntések mellett a műsorkvóták elégtelen teljesítése miatt helyi és körzeti rádiókat is elmarasztalt a testület az e heti ülésén.

Publikálás ideje: 2016.07.15.