Bochkorék segítettek a világbajnoknak

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Bochkorékat nem hagyta nyugodni a hír, hogy eltűnt Liu Shaolin Sándor korcsolya világbajnokunk felszerelése, ezért mozgósították a hallgatókat. Estére meglett a kori.

Vasárnap este eltűnt az idén vb aranyérmet begyűjtött korcsolyázónk, Liu Shaolin Sándor legnagyobb kincse, a felszerelése. A világbajnok vasárnap egy étteremben vacsorázott, majd otthon vette észre, hogy eltűnt a csomagtartóból a táskája.
A közlemény szerint "még szerencse, hogy van még olyan rádió, amit legalább a fél ország hallgat: a Music Fm népes hallgatótáborát Bochkorék kérték meg, segítsenek a nélkülözhetetlen kellékek keresésében". A rádióban folyamatosan ment a felhívás, hétfő estére pedig a Music Doktor műsora alatt jött is a telefon: megvan a teljes felszerelés. A világbajnokot is nagyon meglepte az eset, nem is értette, hogyan történt. 
"Egy fekete zsákban visszavitték az étterembe a felszereléseimet, de pontosan nem tudom, ki tette és hogyan történt, csak felhívtak a vendéglátóhelyről, hogy megvan a korcsolyám" - mondta hétfőn az MTI-nek.

Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz