89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Bochkor Gábor, ha vissza is tér a rádiózáshoz, Borossal többé nem akar együtt dolgozni

Az exrádiós kissé a háttérbe szorult a MusicFM megszűnése óta, most elárulta, hogy mikor térhet vissza az éterbe, valamint azt is kifejtette, hiába forszírozzák sokan, nem áll össze újra Boros Lajossal.

Publikálás ideje: 2019.06.15.

A volt Music FM-es Juhász Gergely a Rádió 1-en folytatja

A Média1 robbantotta a hírt, hogy a korábban több rádiónál is dolgozó, de talán a Music FM-nél legmagasabbra jutó Juhász Gergely a korábbi nagy konkurenciához a Rádió 1-hez igazol.

Publikálás ideje: 2019.06.02.

Megszólalt a Music FM ügyében a médiahatóság

A Media1 azt kérdezte a Music FM elnémítóitól, miért nem pályáztatták meg a Music FM által használt 89,5 és a korábban a Sláger FM által használt 103,9 MHz-es budapesti frekvenciákat azután, hogy nem hosszabbították meg a médiaszolgáltatók jogosultságait.

Publikálás ideje: 2019.02.12.

Balázsék elvették Bochkorék hallgatóit

Boldogan üdvözölték az Music FM-ről átkapcsolókat, és a kedvükért még a játékszabályokat is újra levezették Sebestyén Balázsék.

Publikálás ideje: 2019.02.09.

Elhallgatott a 89.5 Music FM

Viszhall, 89.5 Music FM! Pontban éjfélkor elhallgatott a 89.5 Music FM. A Közép-Magyarországi régió egyik legnépszerűbb rádiója azért kényszerült befejezni az FM sugárzást, mert a Médiatanács tavaly novemberben nem hosszabbította meg az adó műsorszolgáltatási jogosultságát

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Elnémult a Music FM, Magyarország 4. legnépszerűbb rádiója

Az elnémítása előtti napon a legnépszerűbb internetes streaming lett a Music FM. Kiss Anikó vezérigazgató megrendülten búcsúzott. Az FM 89.5 MHz-en most már a némaság utal rá, hogy a Médiatanács tovább szűkítette a magyarországi médiateret.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Botrány van a Music FM irodájában

Biztonsági őrök akadályozzák, hogy az éjszaka elnémított rádió munkatársai elvihessék személyes holmijaikat, illetve megkezdődhessen a bontás. A vezérigazgató a vállalati autóhoz sem fér hozzá, miután az irodaház üzemeltetése akadályozza őt, hogy lejusson a mélygarázsba.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Állt a bál az elnémított Music FM irodájánál

Péntek délben kisebb botrány alakult ki az előző éjszaka elnémított Music FM irodájánál, ahol biztonsági őrök akadályozták meg, hogy a rádió munkatársai elvihessék a személyes holmijaikat, értesült a Media1.

Publikálás ideje: 2019.02.08.

Csütörtökön elhallgat a Music FM

Az Önindító stábja máshol folytathatja. Hét éves működés után csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM a budapesti 89,5 MHz-en – adta hírül Facebook-oldalán a rádió. A posztban azt írják, hogy a Music FM tulajdonosa és vezetése mindent megtett annak érdekében, hogy az éterben maradhassanak, de nem jártak sikerrel. Sajnos búcsúznunk kell

Publikálás ideje: 2019.02.04.

Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM

Sajnos búcsúznunk kell. 7 csodálatos év után csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk.

Publikálás ideje: 2019.02.04.