89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Gazdát cserélt a Music FM, bizonytalan a rádiósok sorsa

A Media1 információja szerint a 89,5 MHz-en sugárzó rádió kétszer is tulajdonost váltott rövid idő alatt, de Bochkor Gábor és a Music FM többi rádiósának jövője továbbra is bizonytalan.

Publikálás ideje: 2019.01.22.

Megszűnik a Music FM és a Sláger FM

A HVG úgy tudja, hogy a médiatanács nem hosszabbította meg egyik olyan rádióadó frekvenciaengedélyét sem, amely a kormányhoz közel álló médiabirodalom konkurenciája.

Publikálás ideje: 2018.11.16.

Rövidesen megszűnik a Music FM és a Sláger FM

A HVG információi szerint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa úgy döntött, hogy nem járul hozzá a Music FM és a Sláger FM jövő februárban lejáró műsorszolgáltatási szerződésének hosszabbításához, így a két rádió rövidesen el fog hallgatni.

Publikálás ideje: 2018.11.16.

Ada külföldre megy, búcsúzik a Music FM-től

Ada a Music FM közleménye szerint külföldi munkája miatt többé nem lesz hallható a rádióban. Juhász Bálint váltja, aki a Class FM-től igazolt át. Bella Gabriella pedig szeptember 1-jén volt utoljára az Önindítóban, ő azonban nem válik meg végleg a rádiótól.

Publikálás ideje: 2018.09.04.

Újabb változások a Music FM-nél

Juhász Bálint érkezett Ada helyére. Múlthéten írtunk arról, hogy Pintér Adrienn, azaz Ada 15 hónap után távozik a 89,5 Music FM-től. Mint utólag kiderült, a tv-ből is ismert műsorvezető külföldre költözés miatt hagyja ott a fiatal felnőtteket célzó állomás hétvégi kívánságműsorát, a helyébe pedig Juhász Bálint lép

Publikálás ideje: 2018.09.03.

Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

A jövőben az eddig megszokott zeneközpontú műsorstruktúra lesz hallható a vasárnap délelőtti sávban.

Publikálás ideje: 2018.03.09.

Ilyen lesz Friderikusz új műsora a 89.5 Music FM-en

Egyharmad részben zenéből, kétharmad részben viszont prózai tartalmakból fog felépülni a Friderikusz, VASÁRNAP című műsor a 89.5 Music FM-en, ezt maga a műsorvezető árulta el az Indexnek.

Publikálás ideje: 2018.01.13.

Friderikusz Sándor visszatér

Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Új műsor a 89.5 Music FM-en

Friderikusz Sándor tér vissza.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Ausztriába ment a Music FM egész stábja

Saját Facebook oldaluk tanúsága szerint a 89.5 Music FM egész stábja egy jó hangulatú síelésen vesz részt az osztrák Alpokban.

Publikálás ideje: 2018.01.05.