89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Vezetőket újított a Music Fm

Rátkai Mihály marketing- és promóciós vezetőként a 89.5 Music Fm csapatához igazolt. További változások is történtek a csatorna vezetésében: Csepregi Mária immár kereskedelmi vezetőként irányítja a rádió sales csapatát, míg a Music Killers főszerkesztője, Juhász Gergely zenei vezetőként dolgozik tovább a csatornánál.

Publikálás ideje: 2017.09.27.

Rekordot döntött a Music FM

A hazai rádiók közt egyedülálló számú követőt tud magáénak a 89.5 Music FM Facebook oldala, a rádiót eddig csaknem 700 ezer ember lájkolta. A minap egy kimagasló rekord is született: egyetlen posztra 1300 komment érkezett és 300 ezer embert ért el.

Publikálás ideje: 2017.08.22.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Karitatív mozgalmat indítottak Bochkorék

Egy madridi pap ötlete nyomán, Bochkorék buzdítására itthon is beindulhat egy karitatív kezdeményezés, mely a hajléktalanoknak kínál lehetőséget, hogy ételhez jussanak és méltósággal étkezhessenek, mint bárki más.

Publikálás ideje: 2017.02.06.

Bocsiék nem csak beszélnek róla

Bochkor Gábor és István Dániel, a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetői nem csak a levegőbe beszélnek. A minap a közösségi autózás fontosságát taglalták a műsorban, másnap már mindketten utasokkal együtt indultak munkahelyükre.

Publikálás ideje: 2017.01.17.

Élő adásban alázta meg kolléganőjét Bochkor Gábor

Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét.

Publikálás ideje: 2016.12.01.

Pánikrohamtól mentett meg egy hölgyet Bochkor

Erre nem számítottak, de megoldották: félelem és szörnyű kétségbeesés változtatta meg élő adásban a 89.5 Music Fm reggeli műsorának tervezett menetét. Egy, a bezártságtól rettenetesen félő hölgy végső kétségbeesésében fordult a rádió műsorvezetőihez, amikor beszorult házának liftjébe. Bochkorék azonnal segítettek.

Publikálás ideje: 2016.11.30.

89.5 Music Fm Jótündér a rászorulókért

Újra útnak indul a 89.5 Music Fm Jótündére, aki hagyományosan karácsonykor nyújt segítséget a rászorulóknak. Magyarország immár legnagyobb hallgatottságú rádiója a Shell Club Smart, az Euronics Műszaki Áruházlánc és a Groupama Biztosító segítségével varázsolja szebbé a karácsonyt. A Music Fm Jótündér munkáját a Csodalámpa Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány is segíti.

Publikálás ideje: 2016.11.24.