89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Cooky búcsúzik a rádiózástól

Búcsút mondott Szelba Christian George (Cooky) a rádiózásnak és a tévés karriert választotta - ezt a Music Fm Önindító adásában mondta el.

Publikálás ideje: 2016.06.17.

Hárman is otthagyták a Music FM-et

Dj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél. Metzker Viktória négy évet dolgozott a Music FM-nél, szeretne megújulni.

Publikálás ideje: 2016.05.06.

Bochkor beváltotta az ígéretét

Ismét megható pillanatoknak lehettek fültanúi az Önindító hallgatói: Bocsi megígérte és el is intézte, hogy Vilmos bácsi - aki nemrég a Bródy 70 koncertre menet esett össze és egy tanárnő lélekjelenlétének köszönhette az életét - mégis eljuthat kedvencének bulijára.

Publikálás ideje: 2016.05.05.

Befenyítették a Music FM-et

Csütörtökön a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) több ismert magyar zenésznek és DJ-nek kiküldött egy levelet, amiben azt állítják, hogy pert indítottak a Music FM ellen, ugyanis a rádió 2015. július első napját követően nem fizette meg az előadói és kiadói jogdíjakat, illetve nem adta át a felhasznált hangfelvételek listáját.

Publikálás ideje: 2016.03.18.

Egy egész kórházi osztályt újít fel a hálás apuka

A Music Fm Délutáni RoadShow-ja jóvoltából került eszköz és festék Norbihoz, amivel a korábban a kistarcsai kórház egyik szobáját kifestő hálás apuka ezúttal a kórház teljes koraszülött osztályát is felújítja.

Publikálás ideje: 2016.03.16.

Két új műsorvezetőt igazolt a Music FM

Új korszak kezdődött a 89.5 Music FM életében: a Délutáni RoadShow-ban mostantól a stúdióból Kasuba L. Szilárd jelentkezik, míg az utakra a Music Fm hallgatók egy régi ismerőse tér vissza: Ferencz József.

Publikálás ideje: 2016.03.08.

Megújult a Délutáni RoadShow

Új korszak kezdődött a 89.5 Music Fm életében: a Délutáni RoadShow-ban mostantól a stúdióból Kasuba L. Szilárd jelentkezik, míg az utakra a Music Fm hallgatók egy régi ismerőse tér vissza: Ferencz József, azaz FittiKém, aki a rádió indulásakor már vezette ezt a műsort.

Publikálás ideje: 2016.03.08.

Húsz diák iskola helyett rádiózni ment

Megnézték, hogy működik a Music FM, Bochkor Gábor fogadta őket.

Publikálás ideje: 2016.03.01.

Bochkor szerint Pordán Petra totál naiva!

Bochkor Gábor, a magyar rádiózás fenegyereke, ugyanis nem sok olyan meghatározó személyiség van hazánk rádiós történetében, mint ő. A munkája viszont együtt jár azzal, hogy sokan szeretik, de sokan nem. Ennek pedig remek példája a legutóbbi botránya, amikor is élő adásban jelentősen megosztotta a közönséget.

Publikálás ideje: 2016.02.23.

A Music Fm DJ-k a legjobbak

Hétfőn, késő este adták át a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine’s “Év DJ-je” versenyének díjait. A Mainstream kategóriában a szakma és a közönség is Music Killers DJ-t ítélt a legjobbnak.

Publikálás ideje: 2016.02.18.