89.5 Music Fm legfrissebb hírei

89.5 Music Fm legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Duna közepéről az Önindítóval!

Július 3-án Red Bull Air Race 0. napján a Music Fm reggeli műsora a Duna közepén várja a hallgatókat. Azok, akik az Önindító játékaiban részt vesznek, hajóval szállítják az ideiglenes stúdióba. Az első 100 hallgatót friss kávéval és szendviccsel várják.

Publikálás ideje: 2015.07.02.

Előzött a Music FM

Országos szinten is megelőzi a 89.5 Music FM a Petőfit - derült ki a legfrissebb hallgatottsági mutatókból. Budapesten a 15-29 évesek között - a teljes napot tekintve - a 89,5 Music Fm a leghallgatottabb rádió. Érdekes az az adat is, hogy mennyire a „rádió elé köti” a fiatalokat a 89,5 Music Fm a késő délutáni illetve éjszakai sávban.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

Több mint 5 milliót hozott össze a Music Fm

Immár harmadik éve, hogy az egyik leghatékonyabb hazai mentőcsapat, a mentőrobogókkal segítséget nyújtó Hungary Ambulance évi költségvetését a 89.5 Music Fm gyűjti össze a hallgatók segítségével. A rádió idén 5.235.000 forintot teremtett elő, mindössze 8 óra alatt.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

Sebestyén és Bochkor: Utálat nincs, rivalizálás van

A magyar kereskedelmi rádiózás két ismert alakja Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor talán először ült le hosszabban beszélgetni. Vállalják, hogy erősen megosztó emberek, és sajnálják, hogy amit pár éve még szabad volt, arra ma már ugrik a bulvársajtó, a konzervatív közönség és a médiahatóság.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Bochkor megszabadít a rossz emlékektől

Régi szerelmek rossz emlékű relikviáit tünteti el Bochkor Gábor május 15-én a 89.5 Music Fm Önindítójának Hungaroringre települt élő adásában. Mindeközben Bochi és István Dani gyorsulási versenyt is rendez - Dani életében először pattan motorra -, az Irigy Hónaljmirigy roncsautón zenél, Szandi pedig duettet énekel az Ének Iskolája-beli tanítványával - nehezített terepen.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Szívszorító történet - Music Fm segítség

Három nap alatt több mint két és félmillió forint jött össze a 89.5 Music Fm felhívására, a ritka betegséggel küzdő jászberényi kisfiú életmentő műtétjére. A kis Ricsi 12 éves, 12 kiló és 11 éve szenvedés az élete.

Publikálás ideje: 2015.04.20.

Dermesztő fotókkal rukkolt elő Pordán Petra

Egy állatvédő szervezet kérésére vállalta a fotózást a Music Fm rádiósa, látszólag nyúzott állapotban: így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy embertelen dolog prémbundájukért leölni állatokat.

Publikálás ideje: 2015.03.26.

Három éve hoznak össze minket

A honi rádiós történelem legnagyobb ívű debütálását figyelhettük meg három éve, amikor a Music Fm megjelent a 89.5-ön. Az akkori mérőszámok szerint a 15-29, 15-39 és 18-49-es korosztályban is öles léptekkel nőtt a rádió hallgatottsága Budapesten, és az Ipsos adatai szerint alig fél évesen az élre tört a fővárosi 15-29-es korosztályban a hazai rádiós palettán, maga mögé tudva a piacon már jó ideje jelen lévő rádiókat.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Ünnepelt a Music FM

Harmadik születésnapját ünnepli a 89.5 Music FM.  Alakulásának évében a Music Fm lett az Év legnépszerűbb rádiója, ezt a címet azóta is, minden évben elhozta az adó a legrangosabb hazai szakági megmérettetésen, a Rádiós

Publikálás ideje: 2015.03.11.