Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

A Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb mérései szerint a rádiót országosan 1.137.000 fő hallgatja, Budapesten pedig a teljes mért (15 év felettiek) korcsoportban is az első helyen van. A Rádió 1 hamarosan további frekvenciákkal bővül, ősszel pedig elviszi a hallgatókhoz személyesen is a rádiózás legnagyobb hazai sztárjait és az igazi mai slágereket.

Publikálás ideje: 2017.07.20.

Újabb 3 frekvencia a Rádió 1-nek

A legutóbbi ülésén hozott döntések alapján csütörtöktől közétette az országos analóg kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A Rádió 1 hálózata három újabb, hajdúsági frekvenciával bővül, így már hat frekvencián vár indulásra a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.07.07.

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől - Nem használhatja sem a nevet, sem a logót, mert a bíróság szerint megtéveszti a hallgatókat. Túl nagy a hasonlóság a Morning Show-val. A végzés ideiglenes.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Július 1-től 22, hetek múlva pedig már 25 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió. A most szombaton újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

Indulhat szombaton a székesfehérvári Rádió 1

Heti ülésén több rádiós frekvenciát érintő kérdésben is döntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület elvégezte a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Miskolc 103,0 MHz frekvenciákra érkezett pályázati ajánlatok alaki vizsgálatát, illetve engedélyezte a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft., továbbá a Radio Plus Kft. hálózatba kapcsolódását, így holnapután indulhat is a székesfehérvári és mosonmagyaróvári Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Publikálás ideje: 2017.06.12.

Békéscsabán is lesz Rádió 1

Egri és békéscsabai rádiós frekvenciapályázatok eredményéről döntött a héten a Médiatanács - mindkettőben érintett a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.09.

Átlépte az egymilliót a Rádió 1 hallgatottsága

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS-Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint. A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a rövidesen a hálózathoz csatlakozó helyi rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

Publikálás ideje: 2017.05.25.

Mégsem árulhatja a Reggeli Show reklámidejét Habony Árpád hitelezőjének és Krskó Tibornak a közös érdekeltsége?

A Radio Sales House tegnap közölte, ő is értékesítheti a pécsi Rádió 1-en is megjelenő Reggeli Show reklámidejét. A Rádio 1 és a Rádio 1 Pécs viszont ennek ellentmondó nyilatkozatokkal cáfolt pénteken.

Publikálás ideje: 2017.05.19.