Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Fejetlenség Andy Vajna rádiójánál

Távozik az első számú vezető. Bakai Mátyás, ahogy azt előre jeleztük, lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Publikálás ideje: 2017.10.09.

Változás a Rádió 1 vezetésében

Bakai Mátyás október 9-ével lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Publikálás ideje: 2017.10.09.

Felfüggesztetnék a Vajna-rádió és a Csaba Rádió összekapcsolódását

A békéscsabai Rádió 1-et működtető vállalkozás szerint aggályos lenne, ha a Vajna-féle Rádió 1 és a Csaba Rádió hálózatba kapcsolódása után a Csaba Rádió frekvenciáján is Rádió 1 néven szólna műsor.

Publikálás ideje: 2017.10.04.

Rádió 1: hamarosan Békéscsabán is

Rövid időn belül újabb város csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához, a tervek szerint hamarosan a békéscsabai hallgatók is az ország legnagyobb kereskedelmi rádiójának műsorait, azonban nem a Radio Plus Kft. által megnyert 88.9 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.09.29.

Újabb célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1

Újabb kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1. A 15-59-es korosztályban országosan a hallgatottsági lista élén áll a legnagyobb kereskedelmi rádió, a legfrissebb mérések szerint a hallgatók száma mára napi 1.346.000 főre emelkedett.

Publikálás ideje: 2017.09.26.

Zalaegerszegen is megszólalhat a Rádió 1

Hamarosan ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata. Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója.

Publikálás ideje: 2017.09.18.

Rádió 1: decembertől a Hajdúságban is

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, a Rádió 1 rövid időn belül Hajdúnánáson is megkezdheti a sugárzást. Időközben a csatornától megtudtuk, hogy nem csak Hajdúnánás, de a három másik hajdúsági frekvencia is el fog indulni idén decemberig.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Újabb frekvenciákkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést írt alá a szombathelyi Frisss FM-et üzemeltető Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft, így hamarosan Szombathelyen is szólhatnak az igazi mai slágerek. Rövid időn belül a hajdúnánási frekvencia is elindhulhat.

Publikálás ideje: 2017.09.07.

Balázsék kommunista pártdallal köszöntötték a Viktor-Lőrinc-névnapot

Mint megírtuk, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc miatt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének különleges együttállása szeptember ötödike. Mindketten ma ünneplik ugyanis a névnapjukat.

Publikálás ideje: 2017.09.05.

Ezreket mozgatott meg a Rádió 1

Újabb sikereket könyvelhet el Magyarország első számú kereskedelmi rádiója, amely hamarosan további frekvenciákon szólal meg.

Publikálás ideje: 2017.09.01.