Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Rádió 1 a piacvezető

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

Június elsejétől az országos hálózattal rendelkező Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 - írja közleményében a Debreceni Vagyonkezelő.

Publikálás ideje: 2017.04.11.

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják.

Publikálás ideje: 2017.04.05.

Strómancégek garmadájával nyelheti le Vajna a vidéki rádiós piacot

Titokzatos, fideszes kötődésű cégek léptek elő a semmiből, és elkezdték kifúrni az évtizedes múltú helyi rádiókat a frekvenciáikból. Ezek a cégek a Rádió 1 lárvái lesznek a helyi piacon.

Publikálás ideje: 2017.03.28.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Kiderült ki szúrta hátba Sebestyén Balázst – újra terítéken a Morning Show védjegye

Sikerült kideríteni, hogy ki volt az a szerencsés jóbarát/ismerős és egyben üzlettárs, aki nagyot kaszált a „Morning Show” elnevezésen és emiatt a műsor már nem a régi nevén, hanem Reggeli Show néven folytatódott Andy Vajna rádiójában. Még van remény a név visszaszerzésére?

Publikálás ideje: 2017.03.22.

Hogy megy Balázsék mûsora, a Reggeli Show?

Naponta országosan 5 és fél millióan, míg a fővárosban több mint 1 millióan rádióznak – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2016. november – 2017. januári időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből. Országosan a Rádió1 vezet, részben a nevet váltott és odaigazolt Morning Show-nak köszönhetően.

Publikálás ideje: 2017.03.08.

Vadon Janit új hóbortja miatt cikizik a kollégái

Vadon Jani elhatározta, hogy motorozni fog, Balázs és Feri pedig jókat szórakozik ezen.

Publikálás ideje: 2017.03.08.

Jelentősen nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Tovább erősítette piacvezető pozícióját a kereskedelmi csatornák versenyében a Rádió 1. A TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium legfrissebb hallgatottsági adatai alapján az előző mérés időszakához képest, közel 10 %-kal növekedett a hallgatók száma, országosan a legnépszerűbb kereskedelmi csatorna, Budapesten pedig a 15-39-es célcsoporton kívül, mára a 15-59-es korosztályban is piacvezető lett a rádió.

Publikálás ideje: 2017.03.06.