Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Két frekvenciapályázat eredményéről döntött a Médiatanács

Szolnokon a Rádió 1, Miskolcon a Csillagpont Rádió győzött, a  Magyar Katolikus Rádió pedig 2023-ig tovább sugározhat.

Publikálás ideje: 2018.01.18.

Egyelőre két Rádió 1 marad Békéscsabán

Múlthéten írtunk arról, hogy a békéscsabai Rádió 1 Startot üzemeltető Interax Kft. visszavonta névváltoztatási kérelmét Médiatanácsnál. E mögött minden bizonnyal a Fővárosi Törvényszék friss döntése húzódik, amiről a 24.hu értesült.

Publikálás ideje: 2018.01.04.

Vajna-cég értékesíti a Rádió1 reklámidejét

Hauk Zoltán, a Rádió1 korábbi kereskedelmi igazgatója vezeti, de neve nem jelent meg a cégadatokban. Andy Vajna a tulajdonos.

Publikálás ideje: 2018.01.02.

Változás a Rádió 1 reklámidő-értékesítésében

A Media Time Kft. veszi át a Rádió 1 hálózat reklámidejének értékesítését a Radio Plus Kft.-től.

Publikálás ideje: 2017.12.28.

Balázsék miatt akar felmondani Cooky

Ha délután öt óra van, a Rádió 1-en minden hétköznap megszólal Cooky. Kívánságműsorát szeretik és megszokták a hallgatók, ám szerdán egészen mást hallhatnak.

Publikálás ideje: 2017.12.07.

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Andy Vajna rádiója két vidéki rádiót is befenyített

Egy orosházi és egy békéscsabai rádió is lemondott az évek óta használt nevéről, mert Andy Vajna rádiója éppen Pásztor-testváreknek képzeli magát

Publikálás ideje: 2017.11.21.

Győztest hirdettek a dunaújvárosi 93.1 MHz pályázatán

Közzétette a dunaújvárosi 93.1 MHz pályázatának eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A kereskedelmi frekvenciára kiírt pályázaton az egyedüli jelentkező Crossborder Kft. nyert, ami a Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolódva fog műsort szolgáltatni.

Publikálás ideje: 2017.11.21.

McNutt és egy Vajna-közeli cég mennek az országos kereskedelmi rádióért

Jól olvasod, Mészáros Lőrinc kimarad a buliból. A Class FM-es Michael McNutt ellenfele egy olyan cég, amit a Rádió 1 korábbi ügyvezetője irányít, és korábban Vajnáé volt.

Publikálás ideje: 2017.11.10.

Elindult a Rádió 1 Békéscsabán

Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1 hálózata, november 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a csatorna műsorai. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.

Publikálás ideje: 2017.11.06.