Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Publikálás ideje: 2017.06.12.

Békéscsabán is lesz Rádió 1

Egri és békéscsabai rádiós frekvenciapályázatok eredményéről döntött a héten a Médiatanács - mindkettőben érintett a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.09.

Átlépte az egymilliót a Rádió 1 hallgatottsága

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS-Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint. A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a rövidesen a hálózathoz csatlakozó helyi rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

Publikálás ideje: 2017.05.25.

Mégsem árulhatja a Reggeli Show reklámidejét Habony Árpád hitelezőjének és Krskó Tibornak a közös érdekeltsége?

A Radio Sales House tegnap közölte, ő is értékesítheti a pécsi Rádió 1-en is megjelenő Reggeli Show reklámidejét. A Rádio 1 és a Rádio 1 Pécs viszont ennek ellentmondó nyilatkozatokkal cáfolt pénteken.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Még több városban lehet majd hallgatni Sebestyén Balázsékat

A Reggeli Show műsorvezetői vicces videóban tudatták a követőkkel, hogy péntek reggel nagy bejelentést tesznek – ma élő adásban árulták el, hogy miről van szó. Pécsen és a Baranya megyei régióban, Komlón, Villányban és Mohácson, Debrecenben, Sopronban, Egerben, Salgótarjánban, Tiszafüreden és Abádszalókon is elérhető lesz a rádió.

Publikálás ideje: 2017.05.05.

Közel országos lesz nyártól a Rádió 1

Debrecen után újabb 9 frekvenciával bővül rövid időn belül a piacvezető rádió vételkörzete. A városok között van három megyeszékhely, egy megyei jogú város, egy turisztikailag fontos régió, valamint az egész Kisalföld is. Információink szerint körülbelül júniustól indulhatnak az új adók.

Publikálás ideje: 2017.05.05.

A Rádió 1 a piacvezető

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Hivatalos: országos hálózathoz kapcsolódik a Debrecen Rádió FM 95

Június elsejétől az országos hálózattal rendelkező Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95 - írja közleményében a Debreceni Vagyonkezelő.

Publikálás ideje: 2017.04.11.

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják.

Publikálás ideje: 2017.04.05.