Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Két kereskedelmi rádiós pályázat is eredménytelenül zárult

A tihanyi 105,7 MHz-en és a sátoraljaújhelyi 104,9 MHz-en egyelőre csak fehérzaj lesz hallható. Eredmény nélkül zárult a tihanyi 105,7 MHz-re vonatkozó helyi kereskedelmi rádiós pályázat, derül ki az NMHH weboldaláról. A Rádió 1 volt balatoni frekvenciájáért mindössze két, azonos címre bejegyzett cég jelentkezett: a győri Rádió 1-et üzemeltető Lajta Rádió Kft

Publikálás ideje: 2019.06.06.

Toyota CH-R-t lehet nyerni a Rádió 1 Orbit játékában

A Rádió 1-en most igazán nagy ajándékokat nyerhetnek a rádióhallgatók! A játékosok között 20 ezer forint értékű üzemanyagkártyákat, és több tálca dobozos Orbit ajándékcsomagot lehet nyerni. A játék végén pedig egy Toyota CH-R kerül kisorsolásra azok között akik legalább egyszer megpróbáltak játszani.

Publikálás ideje: 2019.06.03.

A volt Music FM-es Juhász Gergely a Rádió 1-en folytatja

A Média1 robbantotta a hírt, hogy a korábban több rádiónál is dolgozó, de talán a Music FM-nél legmagasabbra jutó Juhász Gergely a korábbi nagy konkurenciához a Rádió 1-hez igazol.

Publikálás ideje: 2019.06.02.

Babák, játékok, nevetés: Debrecen főterén szórakoztattak mindenkit Balázsék – fotókkal, videóval

A cívisváros volt az utolsó állomása a Rádió 1 roadshow hetének. Sebestyén Balázsék a Kossuth téren találkoztak a hallgatókkal. A főtér most is megtelt érdeklődőkkel, sokan jöttek sokfelől, hogy lássák és hallgassák Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit.

Publikálás ideje: 2019.05.24.

Változik a Rádió 1 működése

Június 1-től a szerződésmódosításokat követően a helyi tartalmakat 12 és 14 óra között teszik közzé a Rádió 1 hálózatba kapcsolódott tagjai.

Publikálás ideje: 2019.05.23.

Balázsék - Rádió 1 Roadshow 2019

Ahogy tavaly úgy idén is útra kelnek a srácok, hogy rajongóik gyűrűjében vezessék Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli rádiósműsorát Balázsék! A május 20-án induló roadshow szerencsés helyszínei között van Pécs, Veszprém, Győr, Székesfehérvár, Debrecen városa.

Publikálás ideje: 2019.05.19.

Ez a leghallgatottabb magyar rádió

Három országos rádiónak, a Retro Rádiónak, a Petőfi Rádiónak és a Kossuth Rádiónak van milliós napi hallgatótábora - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken nyilvánosságra hozott - az első negyedéves hallgatottsági adatokat tartalmazó - összefoglalójából.

Publikálás ideje: 2019.05.12.

“Másfélmillió napi hallgató felett a Retro Rádió” – a MediaTime közleménye

Csökken a Petőfi, a Rádió 1 hallgatói tábora egyre nő. Jelentősen növelte előnyét, és stabilan piacvezető a 15 év felettiek körében a Retro Rádió. A fiatal felnőttek körében a legfrissebb mérési adatok szerint országosan és a fővárosban is leghallgatottabb a Rádió 1, míg a Petőfi Rádió folyamatosan veszít hallgatóinak számából. A Kantar Hoffmann legfrissebb, 2019

Publikálás ideje: 2019.05.10.

Országosan a Retro, Budapesten a Rádió1 a leghallgatottabb

Egyre magasabb számokat produkál a Retro, a Rádió1 viszont egyelőre nem tudott élni a Music FM lekapcsolásával.

Publikálás ideje: 2019.05.01.

A Forrás Rádió is maradhat

Az Aktív Rádió tiszakécskei frekvenciájával egyetemben. Újabb rádiók jogosultságának meghosszabbításáról döntött keddi ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A médiaszolgáltatók kérelmére meghosszabbították az Aktív Rádió 102.2 és a Forrás Rádió médiaszolgáltatási jogosultságát

Publikálás ideje: 2019.04.15.