Rádió Rock legfrissebb hírei

Rádió Rock legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

Kimagasló hallgatottsági eredményeknek örülhet Magyarország legnagyobb rockzenei rádiója.

Publikálás ideje: 2017.10.20.

Fejlesztés és növekedés a Rádió Rock 95.8-nál

Egyre népszerűbb Magyarország legnagyobb rockzenei adója, a Rádió Rock 95.8. A programming átalakuláson áteső csatorna másfélszeresére növelte hallgatottságát.

Publikálás ideje: 2017.09.22.

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

Publikálás ideje: 2017.08.08.

Jurásek Balázs a megújult Rádió Rock 95.8-on

Júliustól a Rock Délután új műsorvezetője Jurásek Balázs, aki számára nem idegen sem a rádiózás, sem a rock műfaj, hisz ezer éve a rádiós piacon dolgozik - legutóbb a Kék Duna Rádióban vezetett műsort. Balázs kívül-belül vérbeli rocker, aki a Demonlord metál zenekarnak volt frontembere.

Publikálás ideje: 2017.07.14.

Megritkulnak Kovács Áron szereplései a megújuló Rádió Rockon

A Rockreggel című műsor eddigi állandó műsorvezetője csak hetente lesz adásban az éppen mostanában megújuló rádióban. Mi áll a változás hátterében, és hogyan változik a műsor- és zenei kínálat?

Publikálás ideje: 2017.06.30.

Megújul a Rádió Rock

A jövőben csak hetente lesz hallható a megújuló Rock Reggelben Kovács Áron - derítette ki a 24.hu. Változik a csatorna zenei kínálata, és új lesz a station voice is.

Publikálás ideje: 2017.06.28.

Egy éve indult a Rádió Rock

2016. május 17-én indult útjára a Rádió Rock 95.8 sikertörténete, ami bebizonyította, hogy a rocknak van létjogosultsága a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.05.17.

Morning show helyett csak trollkodott a rockrádió

Egy ideig úgy tűnt, hogy a néhány napja elhallgatott Morning Show műsorvezetői szerdán reggel újra hallhatóak lesznek, de a beígért "tökéletes morning show" végül csak egy óriási átverésnek bizonyult.

Publikálás ideje: 2016.11.23.

Morning Show-t ígértek, de Sebestyén Balázs nélkül

Úgy hihette sok rádióhallgató, hogy november 23-án a Rádió Rock reggeli műsorába látogatnak Sebestyén Balázsék – nem így történt, lett is népi felháborodás belőle. Reggel a Morning Show zenés bejelentkezése is elhangzott: Kovács Áron műsorvezetőt kérdeztük, majd Sebestyén Balázst is felhívtuk.

Publikálás ideje: 2016.11.23.

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.

Publikálás ideje: 2016.09.14.