Rádió Rock legfrissebb hírei

Rádió Rock legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Egy éve indult a Rádió Rock

2016. május 17-én indult útjára a Rádió Rock 95.8 sikertörténete, ami bebizonyította, hogy a rocknak van létjogosultsága a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.05.17.

Morning show helyett csak trollkodott a rockrádió

Egy ideig úgy tűnt, hogy a néhány napja elhallgatott Morning Show műsorvezetői szerdán reggel újra hallhatóak lesznek, de a beígért "tökéletes morning show" végül csak egy óriási átverésnek bizonyult.

Publikálás ideje: 2016.11.23.

Morning Show-t ígértek, de Sebestyén Balázs nélkül

Úgy hihette sok rádióhallgató, hogy november 23-án a Rádió Rock reggeli műsorába látogatnak Sebestyén Balázsék – nem így történt, lett is népi felháborodás belőle. Reggel a Morning Show zenés bejelentkezése is elhangzott: Kovács Áron műsorvezetőt kérdeztük, majd Sebestyén Balázst is felhívtuk.

Publikálás ideje: 2016.11.23.

A Rádió Rock szövetkezik a Sláger FM és a Rádió1 reklámidejét is értékesítő sales-house-zal

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rockrádió a TriMedia Kft.-vel szerződött. Ez utóbbi cég árulja Andy Vajna új rádiójának, a Rádió1-nek és a Tematic Media Group Sláger FM-jének reklámidejét is.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Sales house-t választott a Rádió Rock

A május közepén indult, 95,8 MHz-es frekvencián hallható budapesti rádió stratégiai együttműködést kötött a sales house-ként működő TriMedia Kft-vel.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Egyetlen élmény a héten induló Rock Rádióról

Kedden indult a Rock Rádió, ami állítása szerint legalább 80 százalékban hazai rockzenét fog játszani és színvonalas kulturális műsorokkal szórakoztatja a rockereket.

Publikálás ideje: 2016.05.19.

Rádió Rock néven új rockrádió indult ma reggel

A 95,8 Mhz-es frekvencián lehet keresni a Rádió Rockot, ami a nevéből is sejthetően nem a Rihanna-Halott Pénz-Mumford and Sons-vonalon mozogva szórakoztatja majd a hallgatókat, hanem őszinte rockzenével, aminek 81 százaléka ráadásul magyar lesz, hiszen a rádió közösségi státuszt kapott, ezzel együtt felmentést a frekvenciadíj kifizetése alól, cserébe a lejátszott zenének nagyrészt hazai termésűnek kell lennie.

Publikálás ideje: 2016.05.17.

Elindult a Rádió Rock

Ma reggel 6 órakor kezdte adását a Rádió Rock, a 95.8 FM-n.

Publikálás ideje: 2016.05.17.

2,5 millió hallgatóra számít itthon a Rádió Rock

Május 17-én startol a Rádió Rock: az adó legfőbb célkitűzése, hogy "a rockzene visszakapja azt az elismerést és rangot, amit megérdemel."

Publikálás ideje: 2016.05.13.

Kedden indul a Rádió Rock

Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek - és most már rockrádió is, kedden indul ugyanis a várva várt Rádió Rock a 95.8-on. Ismerős nevek ülnek mikrofonhoz, 81% lesz a magyar zene, a csatorna célkitűzése pedig az, hogy "a rockzene visszakapja azt az elismerést és rangot, amit megérdemel".

Publikálás ideje: 2016.05.13.