Tilos Rádió legfrissebb hírei

Tilos Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megbírságolták a Tilos Rádiót

A budapesti Tilos Rádió szolgáltatóját húszezer forintra bírságolta a testület, amiért egy vizsgált januári-februári adáshéten szerződéses vállalásaihoz képest kevesebb szöveget, hírt, valamint a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsort, illetve több zenét tett közzé.

Publikálás ideje: 2020.06.26.

Miért indított az NMHH vizsgálatot a Tilos Rádió ellen?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján megjelent egy rövid határozat, amely szerint a hatóság még december közepén vizsgálatot indított a Tilos Rádió ellen, mert a 2017. november 26-án 13 óra 36 perctől sugárzott Kelta karó című műsorszám vélelmezetten megsértette a médiatörvény gyerekek és kiskorúak védelméről szóló passzusát. Kortárs irodalmi alkotásból olvastak fel.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Frekvenciát nyert Budapesten a Mária Rádió

Balassagyarmati, gyulai, bajai és esztergomi frekvenciákkal kapcsolatban megkezdődött a döntéshozatali folyamat. Folytatódott a kereskedelmi adók reggeli műsorainak vizsgálata is, valamint bejelentették, hogy a Tilos Rádiót megbüntették egy műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

Film készülne a Tilos Rádióról


Publikálás ideje: 2016.04.27.

Tilos Rádió Film

Huszonöt éves a Tilos Rádió. Mivel rengeteg saját archívunk van, amit már digitalizáltunk, közösségi finanszírozással szeretnénk leforgatni és elkészíteni egy filmet a Tilos Rádióról, összefoglalva a huszonöt év legizgalmasabb tilosos eseményeit. Arra vállalkozunk, hogy megmutassuk nektek, miért is rendkívüli ez a médium, és az a példa nélküli civil közösség, ami működteti.

Publikálás ideje: 2016.04.27.

Korhatárbesorolási hibák miatt vizsgálják a Class FM-et és a Tilos Rádiót

Hatósági eljárást indít a Class FM-mel és a Tilos Rádióval szemben a médiatanács. A Class FM Morning Show című műsorának január 14-ei és 19-ei adásai miatt indít hatósági eljárást, mert azokat a 12-es besorolás helyett vélhetően 16 éven aluliaknak nem ajánlottként kellett volna közzétenni. A kifogásolható műsorrészletek

Publikálás ideje: 2016.03.25.

Bakács Tibor elnézést kért Orbán Viktor lecigányozásáért

Bakács Tibor elnézést kért Orbán Viktor lecigányozásáért - Megszűnik a Tiloson a Honthy és Hanna, de a rádiós közleményéből kiderült: lesz egy új műsora.

Publikálás ideje: 2016.03.14.

Cigányozott, felfüggesztették

Bakács Tibor Settenkedő az általa vezetett műsorban cigányozta le a miniszterelnököt a Tilos Rádió adásában.

Publikálás ideje: 2016.03.10.

Felfüggesztették Bakács Tibor rádióműsorát

A Tilos rádió kuratóriuma úgy döntött, hogy felfüggesztik a régóta futó Honthy és Hanna című beszélgetős műsort és az összes munkatársának műsorkészítési jogosultságát a rádió alapértékeivel ellentétes megnyilvánulások miatt.

Publikálás ideje: 2016.03.09.

Frekvenciát kapott a Tilos Rádió

A Médiatanács a legutolsó ülésén eredményt hirdetett 3 budapesti frekvencián, 12 új frekvenciapályázatot készít elő, bírságokat szabott ki televíziós kvótakötelezettségek és műsor továbbítási kötelezettségek megsértése miatt, 9 közösségi médiaszolgáltatót pedig műszaki fejlesztésre szolgáló pályázati támogatáshoz juttatott, áll a tanács oldalán.

Publikálás ideje: 2015.07.24.