A Forrás Rádió is maradhat

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az Aktív Rádió tiszakécskei frekvenciájával egyetemben.

Újabb rádiók jogosultságának meghosszabbításáról döntött keddi ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A médiaszolgáltatók kérelmére meghosszabbították az Aktív Rádió 102.2 és a Forrás Rádió médiaszolgáltatási jogosultságát. Az előbbi helyi rádió és a Tiszakécske 102,2 MHz-en kereskedelmi jelleggel működik, az utóbbi körzeti és a Tatabánya 97,8 MHz-en, a Komárom 90,5 MHz-en és az Esztergom 98,1 MHz-en kereskedelmi jelleggel üzemel.

A grémium véglegesítette a helyi vételkörzetű Kisújszállás 103,2 MHz közösségi jellegű és a Sátoraljaújhely 104,9 MHz kereskedelmi jellegű rádiós frekvencia hasznosítását célzó pályázati felhívások szövegét, és csütörtökön, illetve pénteken közzétette azokat a honlapján. A pályázati ajánlatokat bő egy hónap múlva lehet benyújtani a frekvenciákra.

Az alaki vizsgálat hiánypótlási szakaszai után pályázati nyilvántartásba vette a Médiatanács az FM 4 Rádió Kft.-t mind a Göd 97,3 MHz körzeti, mind a Törökbálint 97,6 MHz helyi rádiós frekvencia közösségi jellegű használatára kiírt pályázatán.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz