Hungarian BroadCaster News - HBC Online

(Szavazatok:15, Átlag:4.7)
Ha a Hungarian BroadCaster News online adása nem indul, esetleg akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Hungarian BroadCaster News logo
Server 1 - 128 Kbps
Server 2 - 128 Kbps

Hungarian BroadCaster News Onlineról

Hallgasd online a Hungarian BroadCaster (HBC) News Rádiót! A Hungarian BoradCaster (HBC) News Magyarország első közösségi rádiós cégformációja. Az HBC News ötlete 2013-ban merült fel egy bordói nemzetközi médiaprojektben, és végül 2020-ban el is indult. Az alapító-főszerkesztő Tóth Mónika. Céljaik között egyebek mellett a gondolkodásra késztetés található meg - ezért nem riad meg az egyéni, provokatív nézőpontoktól és hangvételtől. Azon harmincasoktól kezdve, akik hajlandóak a kérdésfeltevésekre és nem riadnak meg a valódi válaszoktól sem, az egyedi gondolkodású húszasokhoz is szól, továbbá mindazokhoz, akik igazi beszélgetéseket és éles vitákat akarnak hallgatni. A műsorokat gyakorlott rádiósok készítik, több adásban kétnyelvűként próbál szélesebb alapot adni a saját véleményünk kiérleléséhez erős külföldi kapcsolatokkal és külpolitikai irányultsággal. Munkatársaik alapvetően önkéntes munkában készítenek műsort, a szerkesztőség alapcsapatának kivételével. Erős zenei átgondoltsággal alapvetően közéleti irányban dolgozik, de külön kulturális (színházi, zenei) tematikával is színesíti a sugárzást. A zene-szöveg aránya 65-35 százalék.

Úgy látod, hogy hiányos, elavult vagy helytelen információk találhatóak az oldalunkon? Úgy érzed, hogy te többet tudsz a rádióról? Segítsd a munkánkat, írd meg nekünk Facebookon és cserébe reklámmentességgel jutalmazunk meg! :)

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, E-mail, Facebook

Kedvenc rádióid
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Sláger FM
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
Rocker Rádió
MegaDance Rádió
Rádió X
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
Jazzy Rádió
Szépvíz FM
Rádió88
Duna Tisza Rádió
Dankó Rádió
Poptarisznya
DT Rádió Gold
Mulatós Rádiók
Laza Rádió
BEST FM - Nyíregyháza
BDPST ROCK Rádió
Rise FM
COOL FM
Mix Rádió
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Club Dance Radio
Deejay Rádió
Radio Sense
Radió Face
Marosvásárhelyi Rádió
Rádió M
Pesti Kabaré
Gong Rádió
InfoRádió
Christmas FM - Karácsonyi rádió
Rádió GaGa
Forrás Rádió
Vörösmarty Rádió
Rádió Szarvas
Sunshine Rádió
Danubius Rádió
Nosztalgia Rádió
Spirit FM 87.6
Mercy Rádió
Rock Rádió
Pécs FM
Bartók Rádió
Klasszik rádió
Aktív Rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
További rádiók

Hungarian BroadCaster News komment doboz

Ezt a dobozt a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Tetszik a rádió? Ajánld ismerőseidnek!  

Kedvencekhez adás

Ajánlott rádiók