Ünnepel a 90.9 Jazzy

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Február 14-én ünnepelte 10 éves születésnapját a 90.9 Jazzy.

A jeles alkalom kapcsán különleges napot tartott a rádió. Egész nap az elmúlt 10 év legnépszerűbb külföldi és magyar zenéit játszották, felcsendült a dal, amely először szólt a 90.9 Jazzy-n, valamint a Jazzy Lexikon archív felvételivel nosztalgiázhattak a hallgatók.

Megszólalt Suri Imre, a rádió tulajdonosa is, aki a Happy Hour című műsorban mesélt a kezdetekről. Elmondta, hogy nagyon sok munka előzte meg az adó indulását, és majdnem lefejelte a plafont, amikor a recsegésből egyszer csak megszólalt egy Randy Crawford dal a budapesti 90.9-es frekvencián.

Ünnepel a 90.9 Jazzy


Arra a kérdésre, hogy sikerült-e megszerettetni a jazz-t, illetve ennek irányzatait a Jazzy-n keresztül, azt válaszolta, hogy a visszajelzések alapján igen. "Az, aki mondjuk felnőttként már jazz zenét hallgatott, annak nem biztos, hogy eléggé jazz rádió vagyunk, viszont akik korábban popzenén nőttek fel, viszont egy idő után már azt kezdik kinőni, és már kezd nekik túl egyszerű lenni, azok biztos, hogy nagyon élvezik azt a fajta válogatást, azt a fajta kínálatot, amit mi tudunk nyújtani."

A 90.9 Jazzy 2007. február 19-én indult el hivatalosan. Az "A" státuszú, felsőfokú végzettségű, magas vásárlóerejű hallgatókat célzó adó engedélyét 2013-ban öt évre meghosszabbította a Médiatanács, így 2018 végéig még biztosan az éterben maradhat.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz