Christmas FM - Where the best Christmas songs are played

(Szavazatok:9, Átlag:4.8)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Christmas FM - Where the best Christmas songs are played komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Christmas FM - Where the best Christmas songs are played

Listen online to the most beautiful Christmas songs and musics from any place of the world! The Christmas Radio started with the purpose of creating pleasant mood in Christmas Eve's preparations. The Radio broadcasts from 1 November to 7 January in 24/7. You can hear all the popular Christmas songs, like O Tannenbaum, When Christmas Comes To Town, All I Want For Christmas Is You from Mariah Carey, Last Christmas from Wham! and more! Many hours of unique and choosy songs can be heared in rotation. If there is a song, what You didn't meet in the broadcast, but You would like to hear it, please send us your request, and we will strive for expand our playlist. The Radio can be listened to by smartphone.

Christmas FM - Where the best Christmas songs are played szlogenje: The Christmas Radio where the best christmas songs are played!

Elérhetőségek

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!