Új vezérigazgató a Klubrádió élén

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Hamarosan megújul az adó weboldala, és a stúdiótechnikát is lecserélik.

Stock Richárd váltotta Arató Andrást a Klubrádió vezérigazgatói székében, jelentette be az adó többségi tulajdonosa a Népszavának adott interjújában. A beszélgetésből kiderül, hogy várhatóan februártól megújul a rádió honlapja, amit egy professzionális cég készít.

Arató András arról is szót ejt, hogy nő a hallgatók adakozási kedve, a tavaly őszi gyűjtés összege például meghaladta a 70 millió forintot, de a folyamatos, havi rendszerességű adományok is kitesznek évi 50 – 60 millió forintot.

A rádió igazgatótanácsának elnöke szerint ez arra elég, hogy fedezni tudják belőle kiadásokat a következő gyűjtési időszakig. “A mostani összeg arra is adott fedezetet, hogy egy régóta szükséges új adásvezérlő szoftvert és egy új adáspultot vegyünk. Ezekből a hallgató sokat nem észlelhet, de nekünk biztonságot ad és könnyíti a szerkesztőség munkáját. E két újítás mintegy 10-12 millió forintba kerül és már évek óta aktuális lett volna.” – tette hozzá.

Az interjúban a Klubrádió hallgatottsága is szóba kerül. Arató András ezzel kapcsolatban azt mondja, hogy az adó napi hallgatószáma 180-200 ezer ember, amiből szerinte arra lehet következtetni, hogy mintegy félmillió ember heti rendszerességgel is hallgatja a főleg közéleti témájú prózai műsorokat sugárzó állomást.

(Kiemet kép forrása: facebook.com/klubradio)

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz