20 éves a KORONAfm100

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A kalocsai rádiótól londoni hétvégét, Backstreet Boys koncertet és húszezer forint értékű ajándékokat kaphatnak a hallgatók, húsz játéknapon át.

Húszéves fennállását ünnepli a kalocsai KORONAfm100, április 1-jén, hétfőn, amikor elindítják a húsz hétköznapon át tartó játéksorozatot, a fenti nyereményekkel. A kampány során olyan napi kérdésekre kell válaszolniuk a hallgatóknak, amelyek az állomással kapcsolatosak, és – meglovagolva kicsit a bolondok napja hangulatát – egyben abszurdak, vagy pontosan szinte megválaszolhatatlanok. Mekkora a stáb átlagos lábmérete? Hány percet voltak adásban a műsorvezetők az elmúlt húsz évben? Vagy: hány dalt játszottak 1999. április 1—től 2019. ápirlis 1-ig?

A kérdésekre SMS-ben és Viberen lehet válaszolni, majd a reggeli műsorban jön a helyes megfejtés és a napi ajándék sorsolása. Valamennyi játékos kalapba kerül a fődíjért, ami egy kétszemélyes londoni hétvége – repülővel, szállással, reggelivel –, illetve két jeggyel a Backstreet Boys koncertjére, az O2 Arénába, június 18-ra – ezzel a nyertesek minden magyar rajongónál előbb láthatják a csapatot.

20 éves a KORONAfm100

(forrás: KORONAfm100)

 
A KORONAfm100-zal gyakorlatilag egyidős az amerikai fiúcsapat legsikeresebbnek mondható, Millennium c. albuma, amiről már az első napokban szólhattak olyan világslágerek, mint az I Want It That Way, vagy a Larger Than Life.

A KORONAfm100 a játéksorozat könnyebb közösségi azonosításához létrehozta a #KORONA20 hashtaget, és Instagram, Facebook, Twitter oldalán folyamatosan megosztja a napi nyereményeket, illetve arra biztatja a hallgatókat, hogy minél többször vegyenek részt a játékban.

Plusz öt év

A születésnapja mellett egy másik jelentős eseményt is ünnepelhet a KORONAfm100: a Médiatanács múltheti ülésén öt évvel meghosszabbította a rádió médiaszolgáltatási engedélyét. A testület határozatának értelmében a kalocsai állomás 2024. július 5-ig garantáltan az éterben maradhat.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz