Music Queen Rádió - Online Rádió

(Szavazatok:94, Átlag:4.6)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Music Queen Rádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Online Music Queen Rádióról

Hallgasd nálunk a Music Queen Rádiót online. A Music Queen Rádió 2012-ben indult. Magyarországi és határon túl élő magyarok számára hozták létre. Jelenleg csak online hallgatható rádiójuk.
Céljuk a kívánságműsoron kívül minél több tematikus műsorral is jelentkezzenek. Műsoraik minden reggel 10-től este 10-ig tartó folyamatos élő adás.

Music Queen Rádió szlogenje: Nem hagyunk egyedül.

Elérhetőségek

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!