POP FM - POP Rádió legfrissebb hírei

POP FM - POP Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Eldőlt: kormányközeli rádió indul a Class FM helyén

A Médiatanács a héten eldöntötte, hogy a kormányközeli pályázónak, a Hold Reklám Kft.-nek adja a Class FM egykori országos frekvenciáját. Indulhat a POP FM, tovább nő Orbán Viktor médiarendszere.

Publikálás ideje: 2018.05.23.

Egy cég marad versenyben az országos kereskedelmi rádiós pályázaton

A bíróság az NMHH-nak adott igazat. A bíróság minden tekintetben a Médiatanácsnak adott igazat azokban az Advenio Zrt. által indított eljárásokban, amelyekben a vállalkozás az országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási pályázaton a pályázati nyilvántartásba vételének alaki hibák miatti megtagadását, illetve a másik pályázó – a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft

Publikálás ideje: 2018.04.13.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Az Advenio Zrt. bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának pályázati nyilvántartásba vételt megtagadó végzésével szemben, ezért a tanács legutóbbi ülésén – a törvényi előírásoknak megfelelően – felfüggesztette az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárást.

Publikálás ideje: 2018.03.08.

Eldőlni látszik, ki indíthat új országos kereskedelmi rádiót

A Médiatanács kizárta az országos pályázatból a Class FM-et. Bakai Mátyás, a pályázaton egyedül maradó kft. tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajnának dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.

Publikálás ideje: 2018.02.22.

A Médiatanács elvégezte az országos frekvenciapályázatra benyújtott ajánlatok alaki vizsgálatát

A pályázatok formai vizsgálata után a Médiatanács a Hold Reklám Kft.-t pályázati nyilvántartásba vette, míg a testület a másik pályázó, az Advenio Zrt. pályázati nyilvántartásba vételét elutasította.

Publikálás ideje: 2018.02.22.

Alaki vizsgálattal folytatódik az országos frekvenciapályázat

A Médiatanács heti ülésének rádiókat érintő napirendi pontjai.

Publikálás ideje: 2018.02.20.

POP FM lehet az új országos rádió neve

A 24.hu információi szerint Pop FM és Pop Rádió néven kezdeményezték ábrás védjegyek regisztrációját a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH).

Publikálás ideje: 2017.11.15.

Két cég pályázott az országos frekvenciacsomagra

Nyilvánosságra hozta az NMHH Médiatanácsa, hogy mely cégek jelentkeztek az országos kereskedelmi frekvenciahálózatért.

Publikálás ideje: 2017.11.08.