Balázsék - Reggeli Show legfrissebb hírei

Balázsék - Reggeli Show legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Balázsék kódolva beszéltek Vajna rádiójában Hódmezővásárhelyről

Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki.

Publikálás ideje: 2018.02.26.

Andy Vajna rádiójában Balázsék úgy elemezték a Fidesz hódmezővásárhelyi buktáját, mintha az Eurovízió-elődöntőről beszélnének

Újra él a sorok közötti rádiózás 2018-ban Magyarországon.

Publikálás ideje: 2018.02.26.

Balázsék miatt akar felmondani Cooky

Ha délután öt óra van, a Rádió 1-en minden hétköznap megszólal Cooky. Kívánságműsorát szeretik és megszokták a hallgatók, ám szerdán egészen mást hallhatnak.

Publikálás ideje: 2017.12.07.

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Rákóczi Ferenc: Nem bánjuk, hogy adásban Balázs a fõnök

Rákóczi Ferenc Balázzsal és Vadon Janival együtt a Rádió 1-re vitte át a Morning Show-t, mint mondta, ez volt gyakorlatilag az egyetlen elfogadható alternatíva, amire mindhárman egyszerre bólintottak. A képernyőn jelenleg a Super TV2 műsorában látható, a Sztárban sztár plusz 1 kicsi-ben zsűrizik, nagyon jól érzi magát, de a saját gyerekeit semmi pénzért nem engedné el egy hasonló produkcióba. A rádiós, televíziós munkák mellett az Origónak tetoválásairól, szüleihez és a vidéki élethez való viszonyáról is mesélt.

Publikálás ideje: 2016.12.07.

Csúcsot döntött Sebestyén Balázsék Reggeli Show-ja a Rádió 1-en

Közel 30 ezren hallgatták a Reggeli Show-t online a Rádió 1-en december 6-án. Ezzel az internetes hallgatói számmal abszolút csúcsot döntött a Rádió 1-en a Reggeli Show csapata, a magyar rádiók közül még senkit nem hallgattak egyidejûleg online

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Nem ettek Vajna Tímea fánkjából

Különleges ajándékot kaptak a Sláger Reggel műsorvezetői, Vágó Piros és Abaházi Csaba korábbi kollégáiktól, Sebestyén Balázstól, Vadon Janitól és Rákóczi Feritől.

Publikálás ideje: 2016.12.06.

Más néven, de már hétfőtől folytatódik a Morning Show

Információink szerint december 1-jén aláírták a szerződést, és a Morning Show – jogi névvita miatt Reggeli Show néven – a Rádió 1-en folytatódik. Sebestyén Balázsék nem veszik ki a decembert sem, már hétfőn kezdenek.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

Balázsék aláírtak Andy Vajna rádiójához

Ahogy azt várni lehetett, a Morning Show stábja azzal a Rádió 1-gyel kötötte meg új szerződését, amelyikről mindenki kész tényként beszélt már hetekkel ezelőtt.

Publikálás ideje: 2016.12.02.

A Rádió 1-en folytatják Balázsék

Pont került a két hete tartó Morning Show-s huzavona végére. Átigazolt a trió, de nem Morning Show, hanem jogviták miatt egyelőre Reggeli Show lesz a műsor neve. A Rádió 1 ugyan most csak 10 városban hallható, de cél a mielőbbi országos lefedettség kiépítése.

Publikálás ideje: 2016.12.02.