TREND FM legfrissebb hírei

TREND FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Mégis pályázhat saját frekvenciájára a Tilos Rádió

Az NMHH nyilvántartásba vette a pályázatukat, amit első körben alaki hiba miatt utasítottak el. Az alaki hiba az volt, hogy a Tilos munkatársai nem szkennelték be pályázati anyaguk – üres – hátoldali lapjait. A frekvenciára így már ketten pályáznak, a másik pályázó a Gazdasági Rádiót működtető Műsor-hang Zrt.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

BÉT Leg-díjas a Gazdasági Rádió

A hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazta tegnap este a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde "Média Díját" a Gazdasági Rádió kapta meg.

Publikálás ideje: 2014.12.05.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Perre megy a Gazdasági Rádió

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a Gazdasági Rádió kénytelen lesz elhagyni az általa eddig használt budapesti 105.9 MHz-et, mivel egy másik cég nyert a jogosultságra kiírt frekvenciapályázaton. A VS.hu szerint a nyertes pályázó két éve már nyert frekvenciát, de cégével együtt gyorsan túladott rajta.

Publikálás ideje: 2014.10.22.

Most sem megy simán a frekvenciapályáztatás

Alaki érvénytelenség miatt kizárták az 5 közösségi budapesti frekvencia pályáztatási eljárásából a Tilos Rádiót és a Klasszik Rádiót üzemeltető cégeket, illetve a Gazdasági Rádió sem sugározhat tovább az általuk eddig használt frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

16 frekvenciát pályáztatnak

Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Esztergom, Vác, Monor, Gyál, Pécel, Dabas, Piliscsaba, Komárom, Dömös, Orosháza, Barcs, Mosonmagyaróvár, Komló - ide lehet pályázni. Ebből csak három lesz kereskedelmi.

Publikálás ideje: 2014.10.18.