Edda hétvége a Megafonon

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Ezen a hétvégén a legismertebb hazai rockcsapat minden fontos és kultikus megaslágere hallható lesz a Megafonban.

A ’70-es években Miskolcon megalakult EDDA egy garázsban próbált először. A szomszéd kezdetben a csapat krtikusa, majd szinte azonnal rajongója lett. Az első koncertjükről még alig tudtak, a második már teltházas volt. S bár a zenekar szinte teljesen átalakult, az állandóan Pataky Attila csak úgy mint akkor, ma is energiával telve és derűlátóan áll az élethez. Mi a legendás együttes töretlen népszerűségének receptje?

Pénteken Pataky Attila a Megafon Start Menü című reggeli műsorában indítja az EDDA-hétvégét, aki már most azzal készül, hogy sosem hallott sztorikat osszon meg a rádióhallgatókkal!

A 33 kiadott albumot követően a Megafon EDDA-hétvégéjével együtt jelenik meg a legújabb lemez 22 új dallal. Péntektől vasárnapig egy-egy szerencsés telefonáló ezt az albumot is megnyerheti amellett, hogy szombaton országos rádiópremierként hallgathatja meg az EDDA vadonatúj slágerét a Megafonban!

Az EDDA-hétvége zárásaként az együttes két tagja, Pataky Attila és a salgótarjáni születésű Alapi István is a Megafon stúdiójának vendége lesz: Lombos Marci 4 órán át faggatja az EDDA történelméről őket.

Emellett napközben minden órában a műsorvezetők elevenítik fel a zenekar történelmének egy-egy részletét, sőt néhány ritkán játszott dal is a hallható lesz Nógrád megyében a 95,7 MHz-en!

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz