Sláger FM - Juventus Rádió - Online Rádió

(Szavazatok:4320, Átlag:4.6)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Sláger FM - Juventus Rádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Online Sláger FM - Juventus Rádióról

Nálunk online hallgathatod Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádióját a Juventus Rádiót vagy új nevén Sláger FM-et, melyet 1988-ban alapítottak. Célközönségük a 30 év feletti hallgatók, akik a rádiót hallgatva kapcsolódó aktuális híreket, sporthíreket, közlekedési információkat, időjárás jelentést, valamint informatív szórakoztatást hallhatnak. A műsoridő nagy részében elsősorban a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágeri csendülnek fel. A Juventus legnépszerűbb műsorai közzé tartozik a Helló Budapest valamint a Budapesti Arcok. A Juventus a 2011-es frekvencia újraosztáskor csak egy Budapesti frekvenciát nyert. Ez sokak számára nagyon szomorú esemény volt, mivel a Juventus az elvesztett frekvenciák sugárzási körzetében a továbbiakban csak online hallgatható.

A rádió következő nagy mérföldköve 2015. november 1-hez köthető, melyben zenei kínálata mellett a rádió neve, szignáljai és műsorai is megújultak. A rádió neve a jövőben Sláger FM, valamint legnépszerűbb műsora a Hello Budapest, Hello Sláger néven folytatja tovább. A rádiószolgáltatás neve pedig Sláger Rádió.

Sláger FM - Juventus Rádió szlogenje: A legnagyobb slágerek változatosan.

Elérhetőségek

SMS: +36-30/303-0103
Adástelefonszám: +36-30/303-0103
Központi telefonszám: +36-1/237-5300
Cím: 1134. Budapest, Róbert krt. 82-84.

Email cím: online[kukac]slagerfm.hu

Weboldal: http://slagerfm.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/juventusradio
Google+ oldal: http://plus.google.com/+juventusradio
Youtube csatorna: http://www.youtube.com/juventusRadio1039
Twitter oldal: http://www.twitter.com/juventusradio
Instagram: http://www.instagram.com/juventusradio

Frekvencia: Budapest, FM 103.9

Sláger FM - Juventus Rádióval kapcsolatos hírek

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Dalkérés

Telefonszám / SMS: +36-30/303-0103

Chat